diumenge, 2 d’octubre del 2011

VALLFOGONA DE BALAGUER 1 - 2 ANGULÀRIA

Nova victòria de l'Angulària a domicili; aquest diumenge a casa del Vallfogona B.
Es veu que a fora l'equip s'adapta millor sense la presió obligada de guanyar davant dels seus seguidors, ja que dels quatre partits disputats, hem tret sis punts a fora, per tant sols ún al nostre camp.
En conjunt, no deixa de ser un bon començament de temporada, però al teu camp, les victòries es disfruten més.
En el partit d'avui, els d'Anglesola han superat als locals en joc i en ocasions de gol, ja que hem desaprofitat també un penal que haurìa sentenciat i mort el partit a falta quinze minuts del final, però amb el 1-2, ja se sap que, en qualsevol rebot o descuit perds dos punts.
No obstant aixó, el mitg del camp i la defensa, han sapigut aguantar molt bé els atacs que, a la desesperada, oferien els locals.
La balança s'ha decantat ja en la primera part, doncs els gols s'han fet en els vuit ùltims minuts: el 0-1 el marcava Bogdan en una gran internada per la banda dreta, i que de fort xut creuat, res ha pogut fer el porter. El 0-2, ha estat en una jugada colectiva per la esquerra a centro passat de Totti, i que Bernades, ben colocat, l'ha clavat. Eren en els minuts 37 i 40, però al minut 41, en un semifallo defensiu, el Vallfogona ha escursat diferències, obra de David.
La segona part, no ha tingut més que la espectativa de si podiem ampliar la diferència, tenin en compte de salvar la retaguardia i no passar cap ensurt. Com dic, ho podiem fer si haguessim tingut l'encert de transformar el penal.
En general, un bon partit que ens permet estar en una zona més que tranquila de la taula, però hem de tenir en compte que això no ha fet més que començar, i la temporada es molt llarga, però bó es que d'entrada l'equip respon i guanya confiança per seguir lluitant.