diumenge, 16 d’octubre del 2011

BELLCAIRE 2 - 1 ANGULÀRIA

Primera derrota fora de casa enfront d'un equip de reconeguda categoria com es el Ballcaire.Ha estat un partit molt equilibrat en el que l'Angulària ha dominat clarament el primer temps, fruit del qual s'avançat al marcador amb un gran gol de falta a càrrec de Remus en el minut 14.

A la segona part, ha estat el Bellcaire el que s'ha volcat a l'àrea visitant, arribant amb més facilitat i contundència, posant a prova la retaguardia de l'Angulària que no ha pogut impedir que al minut 53, i en una falta molt semblant, el veterà Tenorio, posava taules al marcador; també un gran gol.

L'Angulària aguantava molt bé en defensa, sense passar per massa apuros, però a falta de vuit minuts, en una bolea impresionant d'un davanter recent incorporat, ha establert el definitiu 2-1, i en el que res ha pogut fer el nostre porter Pinós.

S'han vist tres grans gols en un partit molt vistós i entretingut, però avui, la creu de la moneda li ha tocat a l'Angulària