diumenge, 28 d’agost del 2011

ANGULARIA 4 - 2 ALMENAR

PRETEMPORADA

Partit entretingut el que hem pogut presenciar avui dissabte al vespre entre dos equips que figuren en la mateixa categoria, però en diferebt grup.

L'Almenar s'ha adelantat de penal al començament del partit, però l'Angulària ha empatat al minut 30 per obra de Bernades; al descabs 1-1,

A la segona part els locals han sortit més endollats, i al primer minut i en una volea espectacular Abdoulaye ens posavem per davant al marcador, 2-1.

Pocs minuts després Tello incrementava el marcador en jugada colectiva.

Els visitants, en un contraatac escursaven diferències i posaven un emocionant 3-2, però a falta de 15 minuts, novament Tello, a passe de Bernades, rubricava el resultat final de 4-2.

Un bon partit que serveix per acabar de perfilar la plantilla per la propera temporada. amb noves incorporacions que, a priori, poden aportar millor rendiment, sobre tot, en la línia d'atac.