diumenge, 9 de gener del 2011

BUTSÈNIT 0 - 5 ANGULÀRIA

Partit de futbol amb dues parts ben diferents.

Els locals han plantat cara al lider durant el primer periode, inclós s'han vist ocasions per les dos formacions que no s'han aprofitat. En resum una primera part molt igualada, finalitzada amb empat a zero.

La segona, ha estat un altra història; s'han fet dos canvis a la davantera, i amb 30 minuts, hem tancat al Butsènit a la seva àrea, i hem marcat els cinc gols, amb hat-trick del debutant Vasile.

Amb el 0-3 algun jugador del Butsènit ha perdut els papers, i producte d'això s'han autoexpulsats, un jugador de camp i el porter, i amb nou, han arribat els dos gols restants, obra de Bogdan i Vidal.

Al segon temps, l'Angulària ha passat per sobre del Butsènit, i, ara sí, podem dir que som campions d'hivern.

El proper diumenge, juguem al camp del Palau d'Anglesola, segón classificat a tant sols un punt; es pot veure un gran partit, i, el guanyador, pot donar un gran cop d'efecte de cara als favorits per l'ascens.

A la foto, el debutant Vasile, autor de tres gols.