diumenge, 23 de gener del 2011

ANGULARIA 2 - 0 SANAÜJA


Amb aquesta nova victòria i la derrota del Tornabous a Verdú, tornem a recuperar el lideratge de la taula, malgrat la pèrdua dels tres punts que ens ha restat la Federació.

Com en tots els camps, ha estat una tarda gèlida, davant un equip que ha priori, semblava més assequible, però ens hem tingut que treballar molt aquesta victòria, ja que fins al minut 91 no hem sentenciat.

Hem dominat gairebé tot el partit, però la defensa visitant estava molt ordenada, provocant contínuos fora de joc, i quant arribavem amb clares opcions, no encertavem de cara a porta; un d'aquells partits que, fen mèrits per golejar, no hem respirat fins al segon gol. No perrillava massa el resultat, però ja se sap que, alguna jugada fortuita, falta, etc. podia representar l'empat, sense temps a reaccionar.

Al final s'ha fet justicia i hem sumat els tres punts que suposent recuperar el primer lloc de la taula.

El diumenge vinent, al camp del Tornabous, tornará a ser un d'aquells partits molt decisius; esperem tindre millor encert en atac que avui.

A la mitja part, i per calentar una mica el cos, el club ha obsequiat a tots els aficionats, una bona dossi de ron cremat, que tothom ha agraït.

A la foto, els experts, preparant les cassoles de ron.