diumenge, 16 de gener del 2011

PALAU D'ANGLESOLA 1 - 2 ANGULÀRIA


Victòria de prestigi al camp del que fins ara, era el lider provisional.L'Angulària ha fet un del millors partits de la temporada al camp d'un dels millors equips del grup. Des d'el primer minut s'ha vist que l''Angularia anava pel partit, tancant al Palau a la seva àrea; fruit d'això, al minut 7 ja ha inaugurat el marcador per obra de Bernades.

Els visitants anaven apretant fins un quart d'hora abans del descans, ón el Palau ha creat alguna ocasió de gol, que ha resolt la ben armada defensa contrària. El nostre porter, també n'ha tingut bona part de culpa.

Al minut 46 de la represa, i sense temps quasi de posar-nos al seient, Vasile ha fet el 0-2 en una ràpida jugada que ha agafat descolocada a la defensa local.

El Palau ha estirat linies buscant a la desesperada algun gol, però el bon treball de tot l'equip aguantava el resultat, fallant alguna jugada molt clara, que podia ser el tercer; però degut a l'empenta del Palau, al minut 85 han fet el 1-2.

Els cinc minuts finals han estat d'infart, però l'Angularia ha aguantat i ha demostrat que els punts es guanyen al camp, i nó com altres que, aprofitant-se d'alguna filtració, els "guanyen" als despatxos, ja que per una sèrie de circumpstàncies molt "casuals" i, tenint la llicència en regla, vam fer jugar un jugador que venia d'un altra categoria que no podia fer-ho, sense nosaltres saber-ho.

Continuem anant a dalt, i això es lo que compte; felicitar al Palau per les ganes que hi ha posat i per la esportivitat que ha regnat durant tot el partit; un partit que era molt necessari guanyarlo, tant pel Palau com per l'Angulària.

Un arbitratje perfecte.

A la foto GERARD MACIÀ, que aporta la seva bona part per qué el seu poble gaudeixi de la seva bona temporada.