diumenge, 19 de desembre del 2010

ANGULÀRIA 3 - 2 BARBENS


Nova victòria de l'Angulària que es manté com a lider i invicte a casa.

Avui el Barbens ens ha complicat una mica lo que pensavem sería un partit mes plàcid.

Ha demostrat moltes ganes i voluntat en un partit considerat de derbi.

Als 12 minuts ja ens hem adelantat al marcador per obra de Abdoulaye; el Barbens presionava i ens guanyava el mitg del camp, fins que al minut 38, ens han empatat per obra de Tello.

Nosaltres hem desaprofitat fins a tres ocasions clares de gol; la cosa no pintava massa bé.

A la segona part, hem anat pel partit, ja que al minut 57 ja guanyavem per 3-1, obra de Bogdan i del nou fitxatge Bernades.

Faltaven molts minuts, i el Barbens, no ha baixat la guàrdia, fins al punt de que al minut 70, Vilaró, ha establert el 3-2, resultat que al final sería el definitiu.

En aquests 20 minuts restants, hi han hagut ocasions pels dos bàndols, però l'empenta de l'afició i el canvi de tàctica de l'entrenador, junt amb l'entrega dels nostres jugadors, han fet realitat la victòria, al meu veure, justa.

No podem baixar la guàrdia, ja que ens empenyen tres equips a tant sols un punt, Verdú, Palau i Tornabous, i els tres també han sumat una victòria.

En la foto Josep Vidal i Roger Marti, que, com sempre, ho donen tot per l'equip del seu poble.

Des d'aquest blog, i aprofitant la parada nadalenca, el Club de Futbol Angulària, desitja a tots els jugadors, socis, col'laboradors, i afició en general, unes molt BONES FESTES, i que la segona volta, sigui igual o millor que la primera, assolint entre tots, l'esperat ascens de categoria.