diumenge, 7 de novembre del 2010

LIDERS IMBATUTS

UNA MOSTRA DE LA PRESIÓ DE L'ANGULÀRIA

ANGULARIA 2 - 1 VILANOVA DE L'AGUDA

Victòria molt treballada de l'Angularia, que no ha pogut sentenciar fins a cinc minuts del final.

El Vilanova ha sapigut frenar totes les ocasions bastant clares de que han disposat els locals, sobre tot, a la primera meitat. Domini clar de l'Angulària, però a la mitJa part, 0-0.

A la segona part, i a favor de vent, l'Angularia semblava que no tendria problemes per guanyar, però ha estat el Vilanova que en una jugada aislada, el porter ha rebutjat una pilota als peus del davanter, que tant sols ha tingut que empentar-la a la red, 0-1 Era al minut 47.

L'Angularia s'estrellava davant una defensa ben armada, i no ha estat fins al minut 75 que Franquesa ha establert l'igualada, en una jugada ben portada per tota la davantera, 1-1.

Encoratjats i veient que es podia guanyar, els locals s'han volcat a l'àrea visitant, i al treure ún dels molts corners, Abdoulaye elevant-se per damunt de tots, ha fet un golàs digne dels millors jugadors; 2-1 i era el minut 85.

Tres puntets més que, de moment, ens mantenen liders i a quatre del segon classificat.

Encara que queden molts partits, i som conscients que qualsevol moment, podem ensopegar, però l'arrancada no se la creia ni el mes optimista.

Una gran victòria davant un gran rival, que no reflecteix el lloc en la taula.