diumenge, 28 de novembre del 2010

VERDU 1 - 0 ANGULÀRIA

Un partit d'aquells que fan afició, els dos equips han sortit a pels tres punts, sense especulació de cap classe.
Els dos conjunts han lluitat al màxim, sense fer un gran futbol, molt fisic, i bastant travat, on es creaven ocasions pels dos bàndols, però la pilota no entraba, amb un gol anulat dubtós per cada costat; i amb les forces molt igualades s'ha arrivat a la mitja part amb 0-0.
A la segona, tres quarts del mateix. L'opinió general de les dues aficions, que per cert, era molt nombrosa, també era unànim: el primer que marqui, s'endurà els punts. I així ha estat.
Amb un Verdú que anava a totes, i amb un error nostre de marcatje, han pogut arrivar, i en una bona jugada ens han fet l'ùnic gol que la gent pronosticava, de la mateixa manera que podia haver estat al revés.
El lider no ha pogut mantindre la imbatibilitat i, tal com comentava en alguna crònica anterior, algun dia teniem que perdre, però ho hem fet donat la cara, i tal vegada, el resultat mes just podia ser un empat.
No ha pogut ser, però ens sentim satisfets de la manera que portem aquesta temporada.
A l'espera de veure el resultat de Vva. Aguda - Palau A., tal vegada, encara encapcelem la taula i, com a malt menor, som segons.