diumenge, 21 de novembre del 2010

ANGULARIA 5 - 1 TORÀ

Resultat clar del lider a càrrec del cuer, que justifica els llocs que cadascun ocupa a la taula.

Han estat cinc, i podien ser bastants més, ja que, al menys a la primera part i per causa del fort vent, s'han fallat ocasions clares; a la primera part, un ajustat 2-1.

El Torà ha empatat aprofitant un despiste de la defensa i en una de les poques bones jugades en que han arribat.

A la segona part, i a contravent, s'ha jugat per terra i s'ha pogut veure molt bones jugades dels locals, superant clarament als rivals que, malgrat les ganes i bona voluntat, han estat incapaços d'evitar la golejada.

L'Angulària, bastant més superior, manté el liderat, a l'espera dels dos propers desplaçaments, Verdú i Sant Guim, rivals practicament directes.

S'ha fet un minut de silenci per la mort del pare del jugador local Augustin.