diumenge, 31 d’octubre del 2010

ARRELS C.E. 0 - 3 ANGULÀRIA

L'Angulària segueix sumant i augmenta la diferència al segón classificat, El Palau, reafirmant-se amb el lideratge.

Ha estat un partit molt disputat a la primera meitat, amb ocasions favorables pels visitants que no acavaven de convertir-se en gol, gràcies a la gran actuació del porter de l'Arrels amb un pal inclós.

Quant ja pensaven anar al descans amb empat, al minut 45, Vila d'una gran volea, obria el marcador. 0-1.La segona part, els locals han adelantat lìnies amb diferents canvis, atansant-se més a la nostra àrea, però la gran actuació de tota la defensa, ha abortat tots els intents.

Com a consequència, l'Angulària ha pogut jugar més al contraatac, i fruit d`això, al minut 60, Paul, ha rematat una falta molt ben treta per Franquesa, i establía el 0-2.L'Arrels ho ha intentat, però sense consequència.

Els visitants, han buscat rematar el partit, i en un altre contracop, per la banda dreta, Carné ha centrat perfecte al cap de Macià, que no ha perdonat i l'ha clavat a l'escàire. Un gran gol que reflectia el millor joc desplegat durant tot el partit de l'Angulària.Tots ens podem felicitar del gran començament de temporada, ja que tant sols en cedit un empat al Montgai.