diumenge, 3 d’octubre del 2010

SANAÜJA 2 - 3 ANGULÀRIA

Nova victòria del nostre club de futbol, aquesta vegada a casa del Sanaüja.

Ha estat un partit estrany; que podiem perdre, empatar, i al final, en el ùltim minut, hem guanyat.

Els golejadors de l'Angulària han estat Gerard, Rivo i Carné.

El Sanaüja ha llençat dos penals; un parat pel nostre porter Sisco, i l'altre l'han estabellat al pal.

Nosaltres també hem disposat d'un penal, que aquest, Rivo, no l'ha fallat; imparable.

S'han adelantat 1-0 a la primera part; Gerard ha empatat a la segona, ens han tornat a marcar el 2-1; Rivo ha empatat, i a l`ùltim suspir, en un contracop, el Joanet, ens ha donat la victòria.

De moment, continuem com a liders; tant de bó, aquest any fos el de la campanada; esperem poder comptar els propers partits com a victòries.

En la foto, el marcador final del camp del Sanaüja, seu, sempre molt dificil de treure punts a domicili.