diumenge, 10 d’octubre del 2010

ANGULÀRIA 2 - 1 TORNABOUS

10/10/10 DATA MÀGICA. JA SOM MES LIDERS

Autentic partit de derbi entre pobles veins i que ocupaven el primer i segon lloc a la taula.S'ha vist un partidás en que els dos equips buscaven la victòria, sense regatejar esforços i anant a per totes, però ha estat l'Angulària que al minut 92, amb deu jugadors, i per obra del debutant jovenil Bordes, ha fet el gol de la victòria.

Ens hem adelantat al marcador mitjançant Rivo al llençament magistral d'una falta directa, al que res ha pogut fer el porter.

Les forçes estaven equilibradades, amb jugades d'atac dels dos equips, però que les defenses avortaven; era un anar i vindre sense desmai, conscients de que el Tornabous podia empatar; i així ha estat al minut 80 i per obra de Soriano que ens ha empatat.

Destacar que al minut 70, i per doble groga, ens hem quedat amb deu jugadors, cosa que ha envalentonat encara més als visitants; d'aquí l'empat.Els locals no s'han vingut abaix, sino tot el contrari; seguien presionant, aguantant bé en defensa i sortin al contracop.

Quan ja tothom donave per bó el resultat, en un llençament de falta penjada a l'àrea, el jovenil local i debutant Bordes, ha posat el peu i ha establert el definitiu 2-1-; era el minut 92.

Pasaven set minuts afegits i el àrbitre sense enterasen, i el Tornabous encara a disposat d'una ocasió per transformar, però la pilota ha anat fora.

La tasca del colegiat, penosa, ja que ens ha perjudicat bastant, xiulant faltetes que no pitava al contrari, i expulsant al nostre jugador per unes mans involuntàries. Les dos vegades que ens a visitat s'ha comportat igual de malament.

Hem guanyat a un bon equip; el Tornabous ha demostrat que malgrat, baixar de categoria, manté un gran bloc.Destacar a tot el nostre equip, però per damunt de tot el nostre porter Sisco, i el central Rivo, que ha tallat tots els atacs rivals, tant per dalt, com per baix; un partidás.

Enhorabona a tots per haver aconseguit el lideratge del grup, ara en solitari, ja que l'Arrels també ha perdut a casa del Coll de Nargó.

En la foto, es pot veure, a la mija part, felicitar al autor del primer gol Rivo, la figura del partit.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats des de Méxic a l'angularia pel liderat.


Força angularia!!!!