diumenge, 3 de maig del 2009

ANGLESOLA 2 - 1 BUTSÈNIT

Primera part molt igualada amb ocasions pels dos equips i que no s'ha mogut el marcador, crec que amb justicia.

La segona ja ha estat una altra història, res a veure amb la primera.
Al minut 5 s'han avançat els visitants per obra de Abel.
A partir d'aquí, s'acabat el voler jugar per part del Butsenit, em costa recordar tants defalliments de jugadors sols sense pilota; estaven com a 20 metres de la jugada i es tiraven a terra com si de anar a fer migdiada es tractés, així de clar. Ha estat vergonyós la quantitat de desmais de repent que s'han produit; (Feia calor i damunt de la gespa fresca, si estava molt bé), es desplomaven sols com a mosques.

Però en el pecat han trobat la penitència; malgrat tots els artilugis, simulacions descarades, (porter inclós) sense pilota, Ah, i si hi havia alguna trabada mútua (3 minuts mes per terra) i el arbitre molt dolent i permisiu, semblava que els animava a quedar-si.

Total que fins al minut 80 no em pogut empatar amb gol de Ribo.
Es veu que l'empat també els hi anava bé, ja que han continuat amb la mateixa tónica d'estendre's sobre la gespa sense cap motiu justificat.

Però com que en aquesta vida, diuen que el que la fa , la pague, avui s'ha fet justicia, i al minut 90 ha arribat el 2-1 obra de Franquesa.
Quan un equip no vol jugar a futbol no es mereix ni, tan sols empatar, i així ha estat.

Ah, i el més lamentable es que al veure que no els hi sortit bé el "cuento"
al moment del 2-1 no han volgut ni continuar, i s'han retirat del camp abans de que l'arbitre xiulés el final, que, amb llei, tenia que afeigir al menys 15 minuts més, ( la migdiada dels jugadors).

Així no es pot anar pels camps, llastimós.