diumenge, 17 de maig del 2009

ARBECA 9 - 1 ANGULÀRIA




Gran desfeta del nostre equip al camp de l'Arbeca. Hi ha coses que no s'entenen; som ún dels equips menys golejats, i en un partit desastrós, vá, i ens ens claven nou.
Val a dir, encara que no serveixi d'excusa, que de porter jugava un jugador de camp i que en la majoria de gols ha estat venut; el desgabell ha estat a la defensa, que era la mateixa de tota la temporada, però que avui, estaven totalment desconcentrats i fora de lloc, ja que cada pilota que baixava, parava dins la xarxa; incomprensible. Ha estat tot un malt son, que si no es veu, no es pot creure.
I lo bó del cas es, que em disposat de tantes o més ocasions que l'Arbeca, però el habitual poc encert i les bones parades del porter (penal inclós), ho han evitat.
El futbol es així i com a tal l'em d'acceptar; ha estat una molt mala tarda que, junt a la nefasta actuació del arbitre de color, s'ha traduit en una trista despedida de temporada.
No obstant, si fem un anàlissi global de la temporada, la podem considerar bastant bona, ja que finalment ens em classificat en cinquè lloc. Per lo tant, esborrem el partit d'avui, i felicitem-nos tots pels èxits aconseguits.
Fins la propera temporada que esperem sigui igual o millor que la recent acabada.
Felicitar als que han pujat de categoria i salutacions a la resta del grup.

1 comentari:

DORIS ha dit...

Hola Ramon, si tens tota la raó del mon,ahir no va ser el nostre dia i la defensa era en un altre mon, va jugar molt endevant hi no trobaven el seu lloc, pero si, ha estat una temporada molt fructifera, hi es tenen que felicitar els equips que pujen de categoria, hi sobretot els jugadors i la afició de l'Angularia.
Amunt Angularia.