diumenge, 10 de maig del 2009

ANGULARIA 2 - 0 PALAU D'ANGLESOLA

Bon partit i resultat el aconseguit avui de l'Angulària davant la seva afició en l'ultim partit de la temporada al casa.Semblava que seria un partit mes complicat, però al minut 11 ja ens em vist afavorits per un clar penal que, transformat per Ribo, ha significat el 1-0.A partir d'aquí el Palau ens a presionat per empatar, cosa que no s'ha produit gràcies a la bona tasca defensiva. El partit s'anava equilibrant, durant la resta de la primera part.La represa ha estat dominada pels locals que arribaven amb més claretat, creant reiterades ocasions de gol, però quant més presionaven ha arribat l'inesperada expulsió del mateix jugador Ribo, per doble targeta groga, al meu veure la segona injusta.Ha estat aleshores quant els nostres jugadors, conscients de la seva inferioritat, s'han multiplicat i s'han fet amos de la situació; tant es així que, en una gran jugada de tota la davantera Gerard Maciá ha clavat el 2-0 al minut 72 i que portava la tranquilitat als seguidors i assegurava la victòria.A partit d'aquí, dos o tres contracops que el nostre porter Sisco s'ha cuidat de neutralitzar i que aprofito per ressaltar que es troba en un gran moment.
Comentar que al minut 84, les forçes s'han igualat, ja que el Palau també s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió del seu num sis. Aquest resultat ens situa en una bona posició que, si altres resultats ben combinats i traduits en una capritxosa carambola, tal vegada podriem tindre opció de pujar de categoria.Tot això contant en que diumenge guanyem a Arbeca....que es molt contar.Passi el que passi, podem estar ben contents de la classificació ón estem ben situats i de la manera que l'equip ha lluitat per treure andavant els partits.