dilluns, 27 d’abril del 2009

BELL-LLOC 2 - 3 ANGULARIA


Avui l'Angulària s'ha refet de la derrota del diumenge passat amb el Barbens i a guanyat al camp del sempre complicat Bell-lloc.

S'ha pogut encarrilar ben aviat, ja que al minut 31 ja teniem un avantatge sustancial de 1-3, sort n'hi ha hagut , doncs ens han marcat el 2-3 d'una falta llençada imparable abans dels descans.

A la represa ha estat un partit molt lluitat pels dos bàndols; em tingut ocasions ben portades i clares que el porter ha aturat. El Bell-lloc, a mesura que passava el temps, anava apretan més i també ha tingut les seves oportunitats que la defensa desbaratava, fins que han arribat les dues jugades clau del partit. Al minut 87 l'arbitre ha xiulat penal a favor dels locals i que no han sapigut aprofitar, ja que ha xutat als nùvols; i acte seguit una falta indirecta al àrea petita nostra, que la barrera s'ha encarregat d'allunyar. L'arbitre, justet pels dos costats, ha allargat bastant el partit, però em tingut la sort d'aguantar el tipo fins al final i enportar-nos els tres puntets cap a casa.

Una victòria molt treballada, trabada, però noble i sense cap incidència, que es, junt amb el trionf, lo principal.

Els gols han estat a càrrec de Balcells, Franquesa i Marti, per part nostra, i Alberto i Altisent, per part del Bell-lloc.

3 comentaris:

DORIS ha dit...

HolaRamon, devia ser un partit força bo, nosaltres no vam poder vindre, pero dema al Angularia-Butsenit no hi faltarem.
Amun Angularia, oe oeoeoe oe oe oe oeoeoeoe VISCA L'ANGULARIA

Ramon ha dit...

Aixi m'agrada Doris, sempre implicada en tot. Falta gent com tú.

DORIS ha dit...

Es fa el que es pot. jajaja