dijous, 23 de setembre del 2021

ANGULÀRIA  0  -  5  BALAGUER

MASSA BALAGUER PER L'ANGULÀRIA

Ha tornat el futbol a Anglesola; els aficionats esperavem amb deliri tornar a gaudir les tardes del diumenge al Farrugats Arena, amb el nostre Angulària, que tantes alegries ens ha donat, i que ara, gairibé feia dos anys que no veiem.

Coincidint amb la Festa Major, hem disputat la primera jornada de la lliga 2021-22 a casa contra el Balaguer, un equip que es molt superior al nostre i que al meu entendre, no tindrà massa problemes en ser lider i pujar de categoria. Format per bons jugadors contrastats, serà l'equip a batre aquesta temporada; aquesta és la meua opinio, segons vam poder veure diumenge passat.

Sortida al camp, amb Dalghi com a capità.

L'Angulària va sortir molt il·lusionat i amb ganes d'oferir la victòria a la parròquia, però ben aviat s'evidencià  la diferència de potencial sobre la gespa; lo Balaguer era molt Balaguer per l'Angulària; i contra força no hi ha resistència.

Fou al minut 16 quan Raya va iniciar la golejada, aprofitant un rebuig de la defensa, i que repetiria al minut 67 amb un altre de gran qualitat i sang freda. Raya es un golejador nat, veterà però que ensuma el gol a la menor ocasió; és un referent en tots els equips on ha passat.

Disputa de la pilota entre Vicente i Lopez.

El 0-2 vingué a càrrec de Llusà, sorprenent al porter en un xut esbiaixat, alt i que es colà per el mateix escaire esquerra.

Amb aquest resultat s'arribà al descans, i l'afició anglesolina, conscient del que veia damunt la gespa, ja preveia una golejada, tal com succeí.

La grada encara mig buida, amb el filmador d'Angulària T.V.

A la represa tres quarts del mateix; no deixava a l'Angulària trenar jugades de perill, i si en alguna arribava, le defensa desmanegava la posibilitat de marcar.

Al minut 56, Sànchez feia pujar el 0-3 al marcador, culminant una bona jugada per banda dreta, que res va poder fer Juanca.

Al minut 67, com he dit abans, Raya repetia inventant-se una jugada personal, amb barret i vaselina inclosa, apuntant el 0-4. El millor gol de la tarda.

L'Angulària iniciant jugada t'atac.

I per arrodonir la golejada, Ezquer, al minut 74, feia el 0-5 i la maneta pel Balaguer, demostrant que es el seriós candidat a pujar de categoria. A banda d'aquest partit, en la pretemporada, ja va eliminar a dos equips de superior categoria en la Copa Lleida.

Aquesta golejada no vol dir que els nostres juguessin malament, ni molt menys; sinó que era el Balaguer qui tenia la pilota, la jugava i impedia al contrari desenvolupar el seu joc.

Aquest primer partit pot crear una falsa imatge de l'Angulària, però no tots els equips seràn com Balaguer, i podrem demostrar que també podem donar guerra.

L'assistència d'aficionats van omplir les grades.

Destacar la gran assistència de public que es van ajuntar entre ambdues aficions. Unes van marxar contents; l'altra no tant.

Primer onze oficial de la Temporada 2021-22

C.F. ANGULÀRIA:  Juanca, Recasens, Molina, Monter,Mimit, (Segués),  Robinat, Donaire, (Soldado),  Gallart, (Oussama), Orno, Dalghi, Hichem, (Vicente).

CF. BALAGUER: Peguero, Llusà, Penella, (Grau),  Contreras, (Ezquer), Surroca, (Alcobé), Raya, (Galceran),  Cervelló, Pocurull, Pau Solanes, Isaac Solanes, Sánchez, (Lopez).

GOLS. 0-1, Min. 16, Raya; 0-2, min. 23, Llusà; 0-3, min.56, Sanchez; 0-4, min. 67, Raya; 0-5, min.74, Ezquer.

El primer lot de la temporada, i el seu guanyador.

El proper partit el jugarem a la veina població de Bellpuig, a les 16:00 hores.

Esperem poder recuperar algun dels punts perduts avui.