AMB LA SORT D’ESQUENA

Segona derrota de la recent iniciada lliga de Segona Catalana.

Aquesta vegada al camp del Cervera i amb baixes importants, a causa dels dos sancionats el diumenge anterior, a casa contra el Balaguer, i dos baixes no menys importants per lesió. Això feu que la banqueta comptés amb un mínim de suplents i l’entrenador Jordi Oliveres es veiés obligat a  improvisar un onze poc habitual.

El domini va ser abassegador, però la pilota no va voler entrar.

La part més afectada va recaure a la davantera, on molts minuts s’hi trobava tant sols un home en punta, i això es nota a l’hora de definir les ocasions que durant tot el partit es van crear.

No obstant totes les dificultats, va ser l’Angulària el que més possessió i control va tindre durant tot el partit; un tant per cent molt elevat de minuts, el joc es desenvolupà en terreny Cerverí, però a l’hora de la veritat, no es va tenir l’ de ficar-la dins, que és lo que realment compta al futbol i en el resultat final.

Lluita amb el marcador, encara, amb empat a zero.

El porter, la defensa i el mig camp, van fer la seva feina, ben feta, ja que les arribades del Cervera eren neutralitzades amb seguretat.

Poques van ser les jugades reals de perill dels segarrencs; tres o quatre tirs a porteria que Matamala va aturar o desviar.

En canvi els nostres, en van crear moltes mes, però xuts a porta, amb perill, gairebé cap. I si no li dones feina al porter, es molt difícil anotar.

Domini total a la porta del Cervera.

Com en la majoria d’equips, son contats els golejadors que donen certa seguretat i garanties de cara a gol, i si tens la sort de tenir-ne algun, aviat algun equip de categoria superior te’l pispa. Un exemple, és el nostre davanter Sylla, que la temporada passada es va afartar de fer gols, jugador que encara aquesta temporada figurava dins la nostra plantilla, però al destacar, s’hi van fixar, i  un equip de Tercera Divisió Nacional s’ha fet amb els seus serveis i a fitxar per ell, un salt molt important en la seva carrera, i al qui desitgem molta sort.

Aussama, disputant la pilota a un rival.

Tornant al partit, pràcticament ha estat calcat al de la temporada passada i que també vam perdre per 1-0. Vam fer un gran partit que no mereixíem perdre, però als darrers minuts van marcar en una jugada embrollada. I aquest any, ha tingut de ser de penal al minut 89, quan gairebé teníem amarrat, al menys, un empat. Penal just, tot s’ha de dir, però a manca d’un minut, posa de manifest l’encapçalament al dir que tenim la sort d’esquena.

La junta i equip tècnic estan rastrejant el mercat en busca d’algun golejador que cobreixi la baixa de Sylla; si més no, un davanter contrastat que reforci la línia atacant.

Altre atac que rebutja el porter Cerverí.

CERVERA: Bové, Lopez, Feher, Costa, (Condal),  Vila, Màrquez, Kane, (Zurita), Granell, (Binefa),  Claria, (Corbera),  Garriga, Ruiz, (Boleda).

ANGULÀRIA: Matamala, Calderó, Monter, Mimit, Robinat, Rodriguez, Oussama, (Xime),  Ospina, (Soldado), Navau, Salvadó, Boufra, (Vicente).

Gol; 1-0, min. 89, Vila (p).

ARBITRE: Adrià Sangrà Miquel, be.