dimecres, 7 d’octubre del 2020

ANGULÀRIA 1 - 4 BALAGUER

 

DOS PENALS I DOS EXPULSIONS CONDEMNEN L’ANGULÀRIA


En el primer partit de lliga d’aquesta reinventada modalitat de dividir la Segona Catalana en dos subgrups de deus equips, l’Angulària  no l’ha iniciat amb bon peu, i ha perdut a casa davant el Balaguer amb un resultat totalment enganyós. Ni de bon tros reflecteix lo vist damunt el terreny de joc.

Una vegada el públic va passar els controls de seguretat sanitària i es van prendre les seves dades, donà inici l’encontre que prometia ser d’allò mes emocionant. Tot un Balagué no et visita massa sovint.

L'Angulària, pressionant la sortida del contrari.

Era l’Angulària que, amb el vent en contra, dominava clarament i creava  jugades de perill, mereixedores d’obtenir  premi. Premi que no tardà massa en arribar, ja que als deu minuts en una bona combinació de la davantera, Moha Boufra, inaugurà el marcador.

Era l’ 1-0 que feia justícia i esperonava al Balaguer a evitar una derrota que ja van patir la temporada passada. El joc s’anava igualant i el rival també arribava; fins que al minut 27 es produí la primera de les moltes jugades polèmiques del partit, i que gairebé sempre van afavorí l’equip de la Noguera. Una falta  molt dubtosa que els jugadors asseguren era fora l’àrea, l’àrbitre la convertí en el primer penal en contra, que Raya va convertir amb empat a un. Aquesta decisió era el pròleg d’actuació del senyor àrbitre que ens havia tocat en “sort”, i que la mantindria durant tot l’encontre. No parlo mai del que xiula, que es la millor senyal, però aquest ha fet mèrits per figurar als titulars. Vuit targetes grogues i dos de vermelles per l’Angulària, amb tant sols una de groga pel Balaguer. Ni son tant dimonis els uns, ni tant sants els altres. Amb això queda  tot dit.

Sylla, dominant el control de l'esfèrica.

Amb empat a un s’arribà al descans, esperant lo que seria un daltabaix en la segona.

Que consti també, tot s’ha de dir, que al minut 65, l’Angulària va desaprofitar un penal, producte ,suposo,  de la tensió i nerviosisme que s’anava acumulant.

Jony Ospina, controlant l'arribada de dos contraris.


Al minut 74, un nou penal favorable al Balaguer, provocat amb ofici, que Raya no va fallar, va suposar l’ 1-2 i la primera expulsió del nostre central Aliou.

Amb un jugador menys, l’Angulària no va abaixar els braços i va plantar cara a un bon Balaguer, però la mala sort al rebutjar el pal dos vegades, van impedir remuntar el resultat.

Oussama i Jony, lluitant per la possesió de pilota.

Al veure els visitants que tot li anava de cara, van forçar un parell de jugades buscant la tranquil·litat. Els hi va sortir be perquè disposen també de bons jugadors; i als minuts 80 i 89, amb els nostres ja decebuts, Sanchez i Galceran, arrodonien un resultat excessiu i immerescut, vist tot el transcurs del partit. Encara tingué ocasió l’àrbitre de lluir-se al minut 83 al expulsar amb una altra groga el nostre defensa Molina.

En resum, un partit per oblidar, i felicitar el nostre equip per l’esforç desplegat, davant el potencial d’un equip amb història com el Balagué.        

Molina, guanyant la posició i el control.