dissabte, 9 d’octubre del 2021

ANGULARIA 1 - 0 CERVERA

UN GOL QUE VAL TRES PUNTS

L'Angulària va jugar el segon partit i va veure la victòria al cap de mes d'un any i mig que no veiem rodar la pilota.

Una victòria minsa però que val tres punts molt importants. Hem sortit de cuers, i ens situem a mitja taula, amb un partit menys, al camp del Bellpuig.

Ja deiem en la primera jornada, que tots els equips no serien tant bons i dificils com el Balaguer, que ens va endossar un 0-5 merescut. 

Sense ser un partit brillant, el podem considerar com de bastant entretingut, pel fet que els dos equips, d'un caire i potencial molt semblant, disposaven de bastant joc al mitg del camp, però que jugades de perill, i ocasions de gol van ser molt escasses pel dos conjunts.

Crec que el respecte era mutu, i els dos procuraven mantenir la porteria a zero. Les defenses prevaleient per damunt les davanteres; no encaixar cap gol, era la conjura dels dos conjunts.

El Cervera, més avesat a aquesta categoria de Segona Catalana, es notava que tenia més ofici, i procurava posar en evidència un equip novell com el nostre, en el seu segon any de participació. La manca d'experiència dels nostres jugadors, la van suplir amb molt coratge, treball, i per damunt de tot, demostrar a l'afició que no estan en aquesta categoria per casualitat, que poden enfrentar-se amb qualsevol, procurant no deixar-se escapar cap més punt del Farrugat Arena.

Aquesta és al menys, la voluntat del conjunt anglesolí; ja veurem si es pot aconseguir.

Els dos conjunts, a la vegada que es resguardaven al darrere, intentaven ficar-se per davant al marcador.