dilluns, 3 de juny del 2019

E.F. TREMP 1 - 3 ANGULÀRIA


COPA CATALUNYA AMATEUR


L' ANGULÀRIA PASSA RONDA


A conseqüència d’haver quedat campió de Tercera Catalana, l’Angulària s’ha guanyat el dret de disputar la Copa Catalunya Amateur.

El passat diumenge, i segons sorteig, ens tocà anar a jugar al camp de l’Escola de Futbol Tremp, campiona del grup de Quarta Catalana.
Tots a punt per conquerir el Pedrasanta.

Amb la il·lusió posada en aquesta competició, es va omplir un autocar de fidels seguidors, a banda de cotxes particulars, que igualàvem o superàvem als espectadors de E.F. Tremp.

I el nostre equip, tal com ens te acostumats en lo que va de temporada, no ens va decebre, i va aconseguir passar la primera eliminatòria, i plantar-se a vuitens de final. Ja tant sols en queden disset, quinze de la resta de Catalunya, nosaltres i l’Alcarràs, que ha quedat exempt. Alcarràs i Angulària son els dos supervivents de Lleida.
Aquests tenen la culpa, si, d'haver passat ronda.

El resum del partit es pot considerar de molta igualtat, amb l’única diferencia que l’Angulària va ser més resolutiu de cara porteria; les ocasions van ser al 50%, però els de l’Urgell, a la mitja part ja tenien el partit quasi sentenciat, amb un 0-3 molt esperançador.
Trio arbitral amb els dos capitans. Avui, tot un luxe.

L’E.F. Tremp, format per jugadors joves i molt ràpids, la tocaven molt be, amb jugades de mèrit que feien anar de corcoll a la defensa visitant, però a l’hora de transformar, els va faltar efectivitat. Els defensors i el porter també van tenir algo a veure, ja que la veterania i ofici dels primers, juntament amb la gran actuació del nostre porter Juanca, els costava disposar d’ocasions clares, i si alguna en tenien, allí estava l’últim jugador per parar-la.
Oscar enceta la llauna. Felicitació pel primer gol.

El primer gol al nostre favor, no es va fer esperar massa, ja que al minut 6, Oscar acabava una triangulació ràpida, per creuar-la fora l’abast del jove porter David. Les coses començaven be per l’Angulària.
Celebració del segon gol, obra de Ivan Marin.

El 0-2, al minut 23, el transformà Ivan Marin, que rebent una pilota d’esquena i girant-se, engaltà un xut ras imparable, que el porter es limità a recollir-la del fons de porta.  

Els locals no es van rendir en cap moment, i procuraven amenaçar amb jugades ben trenades, però que s’esfumaven en arribar a l’àrea. En algun moment, era futbol d’escola contra contundència contrastada.
Jordi Martin, pensant: per aqui no passaràn.

Per acabar de donar una tranquil·litat quasi definitiva a la parròquia anglesolina, Oscar de nou, rebé una pilota al contracop i encarà porteria amb tot l’avantatge del mon, però al entrar a la zona de càstig, entre el porter i un defensor, va ser objecte d’un clar penal, que l’àrbitre  Sr. Marc Boleda, no dubtà en assenyalar. El llençà el mateix Oscar, que al més pur estil Panenca, posava el 0-3 al lluminós. Era el minut 42, i l’Angulària ja havia fet part de la seva feina.
Bandera i pancarta dels incondicionals "angulàvers".

La segona part no fou tan intensa, on els nostres es limitaren a controlar, i evitar que els muntanyencs donessin cap ensurt.
Felicitació, o no, al trio arbitral. En conjunt, bon arbitratge.

En aquest període hi hagueren canvis, alguns jugadors més cansats del normal. I una expulsió ingènua nostra per dos targetes grogues.
Lo Pitxitxi Oscar, mantejat per jugadors i aficionats.

A raó d’això, i com a premi per l’esforç i voluntat dels joves jugadors locals, al minut 70, Parreira va fer el gol de l’honor, al culminar una bona jugada de tota la davantera, en que el nostre bon porter Juanca, es va veure afusellat a boca de gol, i sense capacitat de reacció.

Una victòria que ens dona el passi a la següent ronda, on ens visitarà el solvent i veterà Jesus i Maria, de les Terres de l’Ebre. Esperem estar a l’alçada, i seguir en la competició.
Celebració conjunta de l'equip amb l'afició. Que passi el següent.



E. F. TREMP: Fernandez, Rodrigues,(Frances), Romero, (Romero),  Antonio, Durany, Sanneh, Borrell, (Jové),  Parreira, Bosque, Torra, (Monferrer), Ezequiel.


ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Ospina, Manel, (Segués),  Baiget, Oscar, (Martin), Marin, Selva, (Dalghi),  Pau, Edgar, Abdoulaye.

GOLS: 0-1, min. 6, Oscar; 0-2, min. 23, Marin; 0-3, min. 42, Oscar (p); 1-3, min. 70, Parreira.

ARBITRE: Marc Boleda: Be.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Una salutació de Cristóbal Marchal Valenzuela entrenador de E.F.Tremp. en primer lloc felicitar als jugadors, cos tècnic i aficionats de l'Angulària per l'ascens de categoria, i que tinguin les millors de la sort en la seva trajectòria en la Copa Catalunya Amateur. Estic totalment d'acord amb la crònica que heu escrit del partit celebrat al municipal del Pedrasanta, encantat de poguer competir amb un equip de superior categoria, que segurament farà que ens superem de cara al futur per engegar i assolir la nova categoria a tercera catalana. Agrair el comportament de jugadors cos tècnic, directius i púbic de l'Angulària pel magnific ambient viscut el passat diumenge al municipal del Pedrasanta. Salutacions de Cristóbal, i tota la sort del mon en la vostra trajectòria en segona catalana.

Marc Llavall ha dit...

Gràcies Cristóbal pel teu escrit, us estem molt agraïts del tracte que vam rebre

Ramon ha dit...

Moltíssimes gràcies Cristòbal; va estar un plaer poder competir aquesta eliminatòria amb vosaltres. Com dic a la crònica, vau fer un partit molt complet, tant sols hi va faltar algun gol més. Es notava que era futbol d'escola, i amb justícia heu quedat campions, la qual cosa celebrem i us fem arribar la nostra felicitació. Damunt el camp, no es va veure la diferència de categoria. Que tingueu molta sort a Tercera Catalana.
Fes extensiva aquesta felicitació a tota la junta i en particular a la Presidenta, que ha demostrat amb nosaltres, els valors que integren aquest esport, i lo que, en general, hauria de ser el futbol.
Una abraçada.