dilluns, 4 de juny del 2018

ANGULÀRIA 0 - 1 BALÀFIA

FASE  D’ASCENS A SEGONA CATALANA

 
EL BALÀFIA GUANYA EL PRIMER ASSALT

 
L’Angulària va disputar el passat diumenge, el primer partit de la promoció a Segona Catalana contra el Balàfia, com a premi a la gran temporada recent acabada, en la que va aconseguir un brillant segon lloc.

Davant d’unes tres-centes persones, i en una tarda que al final va resultar ser esplèndida, es van enfrontar els dos subcampions dels grups 13 i 14 de Tercera Catalana, per decidir qui dels dos pot ascendir de categoria.

Els dos equips, preparats per la lluita.

Aquesta fase és a doble partit, i el primer assalt se l’endugué l’equip de Lleida, el Balàfia C.F. U.E. pel mínim resultat de 0-1.

A banda del resultat negatiu, els aficionat van poder gaudir d’un bon partit de futbol entre dos equips que van justificar el perquè son subcampions.

D’entrada, l’Angulària va sortir decidit a encarrilar el partit amb un resultat que li permetés afrontar amb garanties la visita del proper diumenge a Balàfia. Van practicar un joc de qualitat, amb ocasions per marcar, però una sòlida defensa i un gran porter, barraven a cal i canto l’àrea i les incursions que els podien perjudicar. I dic gran porter pel fet que, a banda de seguretat, tenia molta alçada, i que per dalt no hi havia manera de superar.

Manel i Ospina, disputant una pilota per alt.


Tot i així, al minut 25, l’Angulària va veure com l’àrbitre, els hi anul·lava un gol per un suposat fora de joc més que dubtós. Va ser una jugada de tiralínies que va culminar Jony, posant la pilota fora l’abast de l’alçada de Ocaña. Tota una llàstima, ja que els locals feien mèrit per avançar-se al marcador.

I lo que són les coses; lo que podia haver estat l’1-0, al cap d’un minut, en un ràpid  contracop, Navarrete es plantà davant porteria  afusellant  Adrià i posant el 0-1.

Jaume Toldrà, allunyant el perill de l'àrea.


Gerro d’aigua freda pel  públic, però no pas pels jugadors, que van continuar  pressionant i insistint, però el Balàfia ja tenia el que buscava; es va posicionar al seu camp i feia molt difícil el poder arribar amb garanties. I així fins a la mitja part.

A la segona meitat, l’aspecte físic va jugar un gran paper a favor dels visitants; els nostres continuaven fent l’impossible per obtenir, si més no, igualar el partit, però la corpulència i superioritat física existent, s’imposava a la major tècnica dels anglesolins, que sense sobrepassar els límits permesos, frenaven una i altra vegada els perills que els locals generaven. La força s’imposava a la tècnica de l’Angulària, que malgrat buidar-se i donar-ho tot fins a l’últim segon, no van tenir el premi ni la sort per, al menys, empatar el partit. Dir que l’esportivitat va predominar tot l’encontre.

Gallardo i Ospina, trenant un a jugada al mig del camp.

Ho van provar però no va poder ser; els aficionats no van marxar decebuts, tot lo contrari, van presenciar un gran partit entre dos equips d’estils diferents.

El primer assalt l’ha guanyat per la mínima el Balàfia, però queden noranta minuts per jugar a Lleida i  intentar capgirar el desavantatge actual. Si ells han guanyat aquí, l’Angulària pot fer-ho allà.  Tenim equip i afició per aconseguir-ho.


  

L'afició va respondre, i de quina manera¡¡¡¡¡

 ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Piore, (Didac),  Jony, (Segués), Manel, Baiget, (Parrata),  Oscar, (Simeó), Gallardo, Ospina, Mamadou, Martin (Mimit).
BALÀFIA: Ocaña, Arqué, Barbero, (Tomàs),  Fernandez, Monturiol, Clavero, Cristian, Badia, Romero, (Espinosa),  Navarrete, (F. Tomàs) Dibotti. 
Gol: 0-1, min. 26, Navarrete.
ARBITRE: Pol Godia, bé.