dilluns, 28 de maig del 2018

TORÀ 1 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA, SUBCAMPIÓ, JUGARÀ LA PROMOCIÓ

L’Angulària ha tancat la temporada amb nota d’excel·lent, superat tant sols pel ja ascendit Agramunt. Una segona posició que li dona el ple dret a jugar la promoció d’ascens a segona catalana davant el subcampió  de l’altre grup 13, en aquest cas, el CF BALÀFIA de Lleida.

L’últim partit jugat a Torà era un encontre que es tenia que guanyar, si es volia conservar la segona posició, donat que el Ponts el teníem a un punt i era molt possible que també es fes amb la victòria al camp del Tornabous, tal com va succeir. Ell no va fallar, però l’Angulària tampoc; arrodonint  així la bona ratxa exhibida en els tretze últims partits, en els que tant sols ha encaixat una derrota. S’ha notat, i molt, la reincorporació del nou tècnic Pol Sellés, que ha inculcat al grup, l’esperit guanyador.
Simeó i Oscar, envoltats de jugadors del Torà.

Els del Llobregós no ho van posar gens fàcil pels de l’Urgell, un equip molt combatiu que, avesats al seu camp de terra, i esperonats sempre per un públic entregat, fan difícil el poder treure punts pels visitants.

Dic que el partit es va posar molt costa amunt, pel fet que al minut 5 el Torà ja es va avançar al marcador per obra de Fustegueres mitjançant una falta llençada impecablement des de la punta de l’àrea dreta que va ser impossible d’aturar per part del nostre porter Adrià. Els locals donaven l’avís de que no estaven disposats a regalar res.

A partit d’aquí, tota la primera part va ser bastant igualada, en la que es podia haver marcat pels dos costats, però els desencerts i els defensors ho van evitar.

Celebració del 1-2 obra de Baiget.

Cap als vestidors amb un gol en contra, que a la segona part, s’havia de remuntar. D’això se’n deuria cuidar el mister; amb explicacions, canvis de tàctica, o injecció de moral; no ho sé. El que sí sé, és que a la represa l’equip es va transformar i el joc i el partit van canviar com un mitjó.

Sortida fulgurant, que amb dos minuts van capgirar el marcador. Al minut 49, internada per banda esquerra de Baiget, que centra al punt de penal, i venint del darrere, Gallardo de cap, la clavà al fons de porteria. Gran gol per encetar una bona remuntada.
Fi del partit, amb la satisfacció de la feina ben feta.

Un minut més tard, al 50, gran jugada individual de Manel, que es desfà de tres contraris i la posa als peus de Baiget, que no falla, i dona el tomb al marcador  amb el 1-2 fulminant i esperançador. Lo Torà ja no aguantava les envestides d’un Angulària  que es va posar les piles per endur-se els punts necessaris i guanyar el partit.

Malgrat una mica de pluja, al camp tant sols dominava un equip que no donava cap opció perquè perillés el resultat, ans al contrari, l’Angulària volia rematar el resultat, per no haver de rebre cap ensurt.
Alegria desbordada pel subcampionat aconseguit.

I lo que es busca, a vegades s’aconsegueix. Era ja el minut 89 en que en una jugada forjada al centra del camp, la rep Baiget, que avança per bada esquerra, i la dona a Oscar; aquest dispara i la rebutja el porter, però Baiget de nou, que seguia la jugada l’empalmà al fons de porteria, per establir el definitiu i merescut 1-3.

L'equip guanyador, fen una pinya amb els Angulàvers, i Angulària TV d'esquena. Marc¡¡¡¡

Una gran victòria per un magnífic tancament de temporada.

Enhorabona a tots, tècnics, jugadors i a la gran munió d’aficionats que han fet possible assolir aquesta fita.

Ultima formació de la temporada.

TORÀ: Pons, Coletas, Argerich, (Cepero), Riera, Fustegueres, (Segura), Torres, (Gonzalez),  Garrabou, Torreguitart, (Rial),  Closa, (Rovira), Miramunt, Bagà.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Santiveri, (Parrata),  Baiget, Oscar, Gallardo, Mimit, (Segués), Ospina, Arrufat, (Manel), Mamadou, Martin.

GOLS: 1-0, min. 5, Fustegueres; 1-1, min. 49, Gallardo; 1-2, min. 50, Baiget; 1-3, min. 89, Baiget.

ARBITRE: Rusca Muñoz, bé.