dilluns, 21 de maig del 2018

ANGULÀRIA 3 - 3 AGRAMUNT

UN GRAN PARTIT

La penúltima jornada de lliga va resultar ser un d’aquells partits que fan afició.

S’enfrontaven el líder Agramunt, ja campió i recent ascendit de categoria, contra el segon classificat l’Angulària,  i l’espectacle estava assegurat, tant esportiva com emocionant, tal com es va poder constatar durant tot l’encontre.

L’Agramunt volia fer valer la seva de condició de líder quasi imbatut, un sol partit perdut en tota la temporada, i l’Angulària disposat a brindar una victòria a l’afició en l’últim partit de casa, i de mostrar també el perquè de la seva gran campanya que l’ha portat a conquerir pràcticament el subcampionat, a manca d’una jornada.

Passadís d'honor al campió.

Vam jugar el dissabte nit davant uns tres-cents espectadors vinguts dels pobles veïns, per allò de no haver-hi camp més encontre, i la perspectiva de veure un bon encontre, tal com així va ser. L’atractiu deen servir trepans calents també va arrodonir la festa.

Les coses no van començar massa bé pels locals, ja que al minut 9 va assenyalar un penal en contra, que el rival no va fallar, i l’expulsió directa del jugador que el va produir; l’àrbitre molt rigorós, podia ensenyar la groga perfectament, i evitar-nos de jugar pràcticament tot el partit amb un home menys. Aquest era el gol de l’empat, donat que al minut 6, Baiget va avançar l’Angulària en un gran gol de volea per banda esquerra. El partit prometia un bon final, però la pèrdua tant matinera d’un jugador, ens va perjudicar molt.
Donant ànims al company Aarón.

No obstant això, l’Angulària es va saber sobreposar a les adversitats, ja que al minut 37 l’Agramunt remuntava, en un gran gol, també imparable de Abdenabi, però l’1-2 no van tenir massa temps de gaudir-lo, pel fet que al 40, els forasters van cometre un penal clar, però aquesta vegada, no va ensenyar ni la groga; d’aquí l’enfado del públic. Gallardo tampoc va fallar, i va igualar el marcador a dos, per anar al descans, i reposar forces. És notava en falta l’expulsat.

A la represa i amb els canvis oportuns de l’entrenador, l’Angulària va fer el millor període de la temporada i va dominar clarament al campió, i seguien jugant amb deu.
Combinació de Gallardo amb Mamadou.

Encara que al minut 57 s’avancés de nou l’Agramunt per obra de Marin, donava la sensació que els que jugaven en inferioritat numèrica, era l’Agramunt. La rapidesa en crear jugades de perill i la pressió que hi posava l’Angulària, obligava a replegar-se, procurant mantenir el mínim avantatge, i les jugades més clares de gol, eren tallades una rere l’altra, per la nefasta actuació arbitral, que va donar clares evidencies de que, partits com aquests li van molt grans, o arribant inclús a pensar que lo més fàcil es, davant del dubte, xiular a favor de l’equip més ben posicionat; i els dubtes eren constants.

Jugada del gol de Baiget que obria el marcador.

L’Angulària seguia insistint i ho anava provant fins que, quan semblava tot dat i beneit, en la enèsima gran combinació de tota la davantera, Jony engaltà un xut impressionant que va entrar com un obús en l’escaire dret del bon i jove porter Romeu. Era el minut 89, i l’Angulària encara va disposar d’una altra bona ocasió de Marti que no va entrar de miracle.

I l’àrbitre, donant prova una vegada més de la seva incapacitat, just al minut 90 va xiular la fi del partit, sense afegir ni un segon ni tenir en compte els set canvis que els dos equips van fer.  Com dic, durant tot el partit va optar per l’opció més fàcil.

Celebració del gol, amb el marcador a zero.

A l’inici del partit l’Angulària va fer el passadís merescut al campió Agramunt, al qual li desitgem molta sort a la nova categoria.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, Piore, Baiget, Oscar, (Parrata),  Gallardo, Ospina, Arrufat, (Jony),  Mamadou, Segués, (Mimit), Martin.
AGRAMUNT: Romeu, Cases, Villanueva, Serés, (Roca),  Pedrol, Ibra, (Galan),  Abdenabi, Abellana, Marin, (Bertran) Tarruella, (Montalvo), Buireu.
GOLS: 1-0, min. 6, Baiget; 1-1, min. 10, Marin; 2-1, min. Abdenabi; 2-2, min. 40, Gallardo; 2-3, min. 57, Marin; 3-3, min.89, Jony.
ARBITRE; Chico Fernandez, molt malament.