dilluns, 23 d’octubre del 2017

BELLCAIRENC 1 - 3 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA, COLIDER

En el partit corresponent a la jornada 8 de Tercera Catalana, l’Angulària ha tornat a demostrar el gran moment que està vivint, i el potencial que aquest any està exhibint en un dels  millors començaments de lliga que recordem. A banda del segon partit que ens vam deixar els punts al camp del Ponts, tots els altres es compten per victòries, fins al punt que, aprofitant la derrota del, fins ara líder Agramunt, que va perdre la imbatibilitat a La Seu d’Urgell, ens hem situat co-liders, compartint el primer lloc amb l’Agramunt i el Ponts; els tres empatats amb divuit punts.

Com vaig vaticinar el la crònica anterior, aquest partit seria una prova de foc pels nostres colors, donada la fortalesa que el Bellcairenc demostra al seu camp; no havia encaixat encara tres gols a casa. Això  vol dir que ens ho hem hagut de guanyar a pols sense defallir ni confiar-nos del primer minut a l’últim, tot l’equip ha respòs com un gran bloc que ha sorprès al Bellcairenc pel seu bon joc i compenetració en totes les línies. Sabien el que s’hi jugaven, i sabien també que l’Agramunt havia perdut en partit jugat al dissabte. No podien fallar, i no han fallat, donat que al minut 56, el lluminós ja reflectia una clar 0-3. La fe posada en poder atrapar al líder, i situa’ns a la seva alçada, donava ales als nostres per aconseguir-ho, i així ho han fet. La proesa de fer encaixar la seva primera derrota a casa, i el fet de compartit liderat, ja és un fet.
Intent de penetració, frenada per Omar i Martin. No va passar.

Pel que fa als gols, a qual més bonic i divers. El primer, ha vingut precedit d’una falta a favor bastant llunyana, pràcticament sense perill, però el seu llançador, Gallardo, que és un especialista; la tirà amb molta potència, salvant la barrera pel costat; i amb una gran paràbola, quan semblava que sortia fora, s’ha colat a ras de pal, impossible d’aturar.

Gallardo, autor del primer gol, controlant una pilota a mig camp.

El 0-2 ha pujat al marcador, a raó d’un corner, tirat també per Gallardo; que ha rematat impecable de cap Manel, posant-la al mateix escaire, on res ha pogut fer el porter Guix  per evitar-ho; era el minut 40, i mancava poc per anar-sen al descans amb una bona renda per encarar la represa.

La segona meitat, amb els canvis que paulatinament anaven entrant forces de refresc, ha sigut de més contenció que la primera, per evitar que el Bellcairens entrés al partit, escurçant diferencies, cosa que posaria en risc el gran treball que figurava al marcador. I l’Angulària, sense renunciar a l’atac, dominava la situació amb un bon tant per cent de possessió i un gran treball en defensa. Ni un fallo ni cap concessió al contrari; simplement perfectes.

Quan han tingut l’ocasió, han fabricat el tercer al minut 56 i que ha culminat Jonny.
Moment en que la pilota creua la ratlla, davant la impotència de porter i defensa.
Era el 0-3 marcat per Jonny.

A mig camp han elaborat una gran jugada triangular entre Oscar, Manel i Jonny, que ha llençat una pilota llarga a Martin, perquè s’estirés per  la banda, i centrés al àrea, on s’havia desmarcat Jonny, que seguia la jugada; la controlà i afusellà al venut porter que, s’ha limitat a recollir-la del fons de porteria.

Celebració del tercer gol, obra de Jonny.

Ara ja era un resultat que feia augurar la victòria en un camp molt difícil de puntuar, però els locals, perdut per perdut, encara els quedava amor propi per propiciar algun intent que ha donat el seu fruit al minut 59, com a conseqüència d’un penal dubtós que l’àrbitre ha concedit, i que ha transformat Fontanet.

Fi del partit. La satisfacció de la feina ben feta.

Fins al xiulet final, l’Angulària anava controlant el joc i el temps. Fins i tot, podia ampliar el marcador a no ser per les dos bones intervencions del porter que ha evitat una golejada.

Felicitar als quinze jugadors que han intervingut, i que hi han posat el que calia a fi efecte d’endur-se els tres punts cap Anglesola, i enfilar-se en lo més alt de la taula.

BELLCAIRENC: Guix, Fontanet, Bergé,Sala, (Diaz), Diambang, Valls, (Brufau), Galceran, (Cano) Badia, Arnau, Vilaginés, (Guasch), Vila.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Omar, Jonny, Manel, (Bryan), Oscar, (Segués),  Gallardo, Didac, Arrufat, (Toldrà), Martin, (Baiget).

GOLS: 0-1, minut 31; 0-2, minut 40, Manel; 0-3, minut 56, Jonny; 1-3, minut 59, Fontanet (P).

ARBITRE: Jordi Bellver, bé.