dilluns, 16 d’octubre del 2017

ANGULARIA 2 - 0 VERDÚ


VICTÒRIA POC BRILLANT

PERÒ TRES PUNTS MÉS.


En la jornada set de Tercera Catalana,  l’Angulària ha sumat tres punts més que el mantenen a la segona posició de la taula, emparellat amb el Ponts i a tant sols tres del líder Agramunt, cridat  a recuperar la categoria perduda la temporada passada.
De la mateixa manera que la setmana passada, els nostres van sumar els tres punts en un partit per emmarcar, i en un camp mot difícil de puntuar, avui, s’ha de reconèixer  que, malgrat la victòria, no han estat a l’alçada  a la que ens tenen acostumats. No han fet un gran partit. I el Verdú ha jugat i ha demostrat que el lloc penúltim que ocupa a la taula, no s’ajusta a la realitat, donat que en moltes fases del partit, ens ha tractat de tu a tu i posava a prova amb cert perill la cobertura local. Especialment a la primera meitat. La veritat és que no han marcat cap gol, per manca de punteria i, també dir que la defensa ha fet una bona tasca per evitar-ho.
Omar disputant una pilota dividida
No se si per excés de confiança davant un rival que a priori semblava molt assequible, o és per mèrits del Verdú, però el cas és que el triomf  no s’ha vist segur fins als darrers minuts del partit.

Penso que la clau d’aquesta victòria ha radicat en els  moments que hem fet els gols; el primer, al minut quatre de joc, i el segon, quant tant sols es portaven tres minuts de la segona meitat. Els primers minuts i els darrers de cada temps, marquen sense voler, la pauta que psicològicament experimenten els jugadors, encara que no ho sembli. L’anar contra el rellotge, no es bon company en el futbol.
Com dic, quan encara la gent s’estava acomodant, i el joc s’estava debatent al centre del camp,  el local Xavi Segués controla una pilota, la desplaça llarga entre línies perquè Oscar Ximenez, per velocitat, guanyés l’esquena dels defensors verdunins i la creués davant la sortida desesperada del bon porter Youssef.  Un gol molt matiner que el Verdú no comptava, però que els ha esperonat per posar setge a un Angulària que no tingué el seu millor dia, al menys en aquesta primera part. La medul·lar no funcionava com calia, i la defensa havia de barallar-se a fons. El Verdú podia empatar.
Piore, intentant rematar un corner.

Alguns jugadors considerats titulars, aquesta part, l’han vist des de la banqueta, per allò de les rotacions, esperant poder ajudar a la segona.
El Verdú ha reprès amb força l’altra meitat en busca de l’empat, però com he comentat abans, ha arribat el segon gol psicològic de l’Angulària. Un gol molt ben treballat en una de les millors jugades del partit. Entre Manel i Jonny fan una ràpida paret que descol·loca la defensa, i aquest últim, Jonny, es plantà amb avantatge davant porteria, per clavar per terra, fora l’abast del porter el segon gol que deixava glaçats als forasters, i donava un respir a l’afició que no ho veia clar.
Manel iniciant la jugada del segon gol.

Un partit gris que ha millorat a la segona part, i que lo millor del mateix han estat els dos gols, ja no pel que de per sí representen, sinó per la seva bonica execució.

Tot l'equip celebrant  el segon gol, obra de Jonny

Diumenge vinent, una bona prova de foc al camp del sempre difícil Bellcairenc; esperem no vindre de buit.


ANGULÀRIA:Adrià, Toldrà, Piore, Omar, (Martin), Aaron, (Arrufat),  Jonny, Manel, Xime, (Simeó), Kevin, (Didac), Gallardo, Segués, (Bryan).

VERDU: Youssef, Diakite, Perez, Jaouad, (Muñoz), Rachid, El Alami, Amine, Daniel, Abdoulaye, (Kirilov), Koma, Rachid B.,(Sahel),  Elmustafa, (Diarra), 

GOLS: 1-0, min, 4, Xime; 2-0, min. 48, Jonny.

ARBITRE: Ribes Grimaldos, be.