dilluns, 13 de maig del 2013

BELLPUIG 0 - 4 ANGULÀRIA

GOLEJADA PER A SOMNIAR

En un partit molt còmode i pràctic l’Angulària ha golejat en un del camps més difícils de puntuar, el C. F. Bellpuig, rival directe al que mai havien pogut vèncer a domicili.

Amb aquesta victòria els anglesolins s’asseguren jugar el prestigiós torneig “Pepito Esteve” que disputen els equips classificats en 3er, 4art. I 5é de cada grup.

Aprofitant les ensopegades de La Pobla, Bellvis i La Fuliola, que els teníem a tocar, hem guanyats dos posicions, i ens hem situat tercers de la taula, empatats a punts amb el segon classificat La Pobla, i per allò del gol-average passa per sobre nostre, figurant com a campió indiscutible el Solsona, equip que ja fa setmanes es d’un altra categoria.

Tres punts molt importants que, a falta de tres partits, passi el que passi, hem fet els deures i assolit una fita que ens varem marcar al inici de temporada, i qui sap el que pot passar en lo que resta de lliga, ja que son dos els equips que ascendeixen.

El partit, com ja he dit, ha estat molt plàcid i menys complicat del que esperàvem, doncs els visitants l’han resolt ja a la mitja part, anant a les casetes amb un clar 0-3, gols que s’han traduït als minuts 31, 35 i 37 per obra de Feher, Oliveres i Valls respectivament.

A la segona, el Bellpuig ens ha dominat una mica mes però avui l’Angulària, al contrari que el partit anterior, ha fet un gran encontre en totes les parcel•les, amb línies ben posicionades, sense donar cap opció de massa perill, i si han tingut tres o quatre ocasions, les ha salvat magníficament el nostre porter Adrià.

L’Angulària, amb la renda dels tres gols, s’ha dedicat ha controlar el partit, esperant algun contracop per rematar la feina, però l’ocasió no ha arribat fins el minut 89, quant en una gran escapada en solitari de Gual, ha estat objecte d’un penal clar que, llençat per ell mateix, ha establert el definitiu 0-4.

En general tot un partidàs, però la primera part ha estat realment per emmarcar.

Avui, l’equip s’ha reconciliat amb l’afició del partit de la setmana passada, que encara que guanyant, no es va gaudir ni de bon troç amb lo que aquesta tarda hem viscut a Bellpuig.

A la foto Jordi Sardá, President i fundador del Club.