dilluns, 20 de maig del 2013

ANGULARIA 1 - 0 MONTGAI

PER LA MINIMA

Victòria ajustada però suficient de l’Angulària que va tindre més oposició de la prevista davant un Montgai situat a la zona baixa.

         La pluja que va ser present en tot el partit, va ser un dels motius que va impedir veure un partit mes complert per part dels dos conjunts que s’hi jugaven molt; els locals, per no perdre el tren de l’opció d’ascens, i el Montgai per sortir de la zona perillosa de la promoció.

         La primera part va ser de l’Angulària, que va pressionar mes, disposant de moltes ocasions malbaratades, unes pel desencert dels davanters i altres per la bona actuació de defensa i porter visitants.

         Els locals ho intentaven i el gol podia arribar d’un moment a l’altre, però el travesser, el mal temps i la dificultat per controlar la pilota, van ajudar a que s’arribés al descans amb el marcador a zero.

         L’àrbitre va tindre que parar cinc minuts el joc a causa de que la pluja es barrejava amb calamarsa.

         La segona part, molt semblant a la primera, es dominava però la pilota no volia entrar, fet que el Montgai, a mesura que passaven els  minuts anava creixent, contraatacant i  posant en algun moment, perill a la porteria local.

         Però la incertesa va durar fins al minut 72, en que en una de les moltes arribades, Santi Chica va ser objecte de falta directa, la qual, llençada per ell mateix la va posar fora l’abast del bon porter del Montgai.

         Era un gol molt important que donava els tres punts a l’Angularia i que permet mantenir un privilegiat tercer lloc, empatat a punts amb el segon,  la Pobla de Segur, que també va guanyar en seu compromís.

         El proper partit, penúltim de la temporada, visitarem al líder i ascendit Solsona; serà un encontre molt difícil que s’haurà de jugar al màxim nivell per treure’n un resultat positiu. Esperonem a l’equip estigui a l’alçada i sigui conscient del que aquest match representa.

          A la foto Miquel Pont, avui primer entrenador, en suplència del titular Daniel Rubiol.