dilluns, 6 de maig del 2013

ANGULÀRIA 2 - 1 VILANOVENCA

VICTÒRIA MOLT AJUSTADA

En partit corresponent a la 30ª jornada de lliga, l’Angularia ha aconseguit la victòria i salvar els tres punts amb mes patiment de l’esperat.
El conjunt local ha fet un dels partits mes fluixos a casa, davant un rival que a priori semblava molt assequible i que comparteix la penúltima posició a la taula.
L’ Angulària feia un joc molt relaxat, fregant l’avorriment, donant la sensació de que ja tenien temps per obrir el marcador, actuació poc freqüent al que ens tenen avesat.
Al minut 20 i en un moment d’inspiració, s’ha trenat un bon atac que ha culminat Gual, fent pujar el primer gol al marcador.
Tot i així el joc continuava poc atractiu, a la vegada que la Vilanovenca aprofitava alguna ocasió per crear perill, i que no ha sabut aprofitar en una claríssima que, a porta buida, ha xutat fora. Amb 1-0 s’arriba al descans amb l’esperança de que a la represa definirien per la via ràpida.
A la segona, s’ha notat una mica de millora, i entre els ànims de l’afició local i la consciencia de que aquest partit s’havia de guanyar, ha fet esperonar l’equip que ha creat mes ocasions, ja que al minut 66 i en una jugada de rapidesa i reflexes, Hichem s’ha anticipat al porter foraster robant-li la cartera i acompanyant la pilota fins al fons de porteria. Era el 2-0 i semblava que el tràmit del triomf ja estava assolit, però aleshores ha aparegut com a protagonista principal l’àrbitre, nefast de solemnitat, que en una jugada visitant i en un clamorós fora de joc de dos jugadors, ha deixat continuar i regalant el gol de Ivan al Vilanovenca. Era tan clar que els propis contraris ho han reconegut, però ja se sap que el que diu el col·legiat va a missa.
Era el minut 79 i la renda s’havia escurçat; temps suficient per tindre algun ensurt que els visitants buscaven; i l’han tingut amb temps de descompte, quant en un atac han enviat la pilota que ha refusat el travesser, posant en perill la victòria que ens separa encara una mica mes del immediat seguidor, el Bellpuig que ha perdut el seu partit i que ara avantatgem de set punts i al que visitarem el proper diumenge.
En definitiva, un partit que no passarà a l’historia i a la vegada ressaltar que el Vilanovenca es mereix una millor posició de  la que figura a la taula.

A la foto el Josep Riart, auxiliar i tot terreny de l'Angulària, una persona d'aquelles que tots els  Clubs necessiten.