diumenge, 11 d’abril del 2010

ANGULARIA 2 - 0 CLARIANA

Avui hem vist un partit bastant distret en el que s'ha impostat l'Angulària en totes les linies gairebé en tot l'encontre.
Els locals han marcat aviat el 1-0 al minut 18 mitjançant el seu davanter centre Vila; el Clariana intentava arribar al contracop en contades ocasions, però la defensa local, avui ha estat molt encertada hi ha neutralitzat els atacs contraris.
En la segona part, s'ha mantingut el domini local, però el segon gol s'ha fet esperar fins al minut 85, que en una gran jugada de tota la davantera, el recent incorporat Gerard, l'ha culminat amb un gran gol en planxa imparable, ha significat el 2-0 i la culminació d'una bona tarda de futbol sense cap mena d'incidència; l'altra cara de la moneda que es va viure el diumenge passat a Bellcaire.
El Clariana, un equip amb ganes i bones maneres que no ha pogut superar-nos.
Lo millor d'un arbitre es puguer dir que ha passat desapercebut i no s'ha complicat la vida; molt bé.