diumenge, 28 de març del 2010

BELLCAIRENC 3 - 0 ANGULÀRIA

Avui a Bellcaire s'ha vist una demostració de lo que no ha de ser mai un partit de futbol.
Tan sols dir que no s'ha pogut acabar per falta de jugadors, ja està tot dit. Dels locals, tres expulsats i de l'Angulària cinc, i amb sis damunt del camp, fi del partit.
Si hagués d'explicar detalladament les incidències, en lloc d'una crònica semblaria un serial. I no culpo a ningú en particular; si nó a tots els protagonistes en general, jugadors locals i visitants, public de casa i de fora, i, per descomptat, l'arbitre.
La imaginada superioritat del lider ha topat amb un Angulària que ha aguantat tota la primera part amb un jugador menys, i no ha estat capaç de foradar.
La segona part, ha estat una altra història; gol als cinc minuts i tarjetes a dojo; unes amb raò i altres inmerescudes, bronca dels dos publics entre sí i contra els jugadors en plan provocador, jugadors dirigint-se al public, (algun noi de color, concretament, que deu n'hi dó), aficionats locals mofant-se de nosaltres amb gestos venrgonyosos a raò del tercer gol, (els tenia a la vora)... en fi, un espectacle molt poc edificant per l'esport del futbol i que no m'agradaria tornar-lo a viure.
I repeteixo que no culpo solsament al Bellcaire, tots hi hem posat la cullerada...sopera.
M'agradaria que pujessin a segona, la veritat.