diumenge, 21 de març del 2010

ANGULÀRIA 4 - 1 FONDARELLA

Ja ens tocava, avui l'Angulària ha vist porteria. La primera part amb un solitari, pero gran gol per tota l'esquadra de Gaston.Es veia amb el joc i les ganes que aquesta tarda es podia veure un gran partit amb gols, com així ha estat.
En la segona i fent algun canvi en la davantera, els locals han dominat clarament al Fondarella que, en un xut de mitg camp, i amb el porter avançat, ens han posat l'empat i la sensació de que es podia repetir lo d'altres partits; que jugant més que el contrari, no ençertavem porta.
Però avui s'ha fet justicia i el 2-1 ha arribat tot seguit amb un corner i en propia porta; a partit d'aquí, les ocasions s'han multiplicat i en els minuts 72 i 75, per mitjà de Ionut i Vasile de penal s'ha establert el definitiu 4-1.Hem fet tres pals i nombroses ocasions més que podien representar una golejada molt més àmplia, però al menys avui, hem tingut mes pagada, que era el que ens faltava.
Destacar la esportivitat dels dos conjunts i la voluntat, joventut i bones maneres del Fondarella, sobretot del nº 10, Alvarez.
Esperem sigui el punt de partida d'una nova i desitjada bona ratxa.

1 comentari:

DORIS ha dit...

Hola Ramon, tens tota la raó del mon, ha estat una partit molt ben jugat i el Fondarella es per treures el barret en esportivitat.
Tenim que dir també que el arbit a estat molt be.
Amunt l'Angularia.......