dijous, 22 d’abril del 2010

MONTGAI 1 - 6 ANGULÀRIA

PARTIT AJORNAT AL SEU DIA PER INCOMPAREIXÈNÇA DEL ARBITRE.
Clara superioritat del Angulària que en aquest cas, encara que es jugués en el camp de l'Agramunt, figurava com a visitant.
Des del principi l'Angularia demostrava que anava pel guanyar el partit, ja que el minut 18 ja estavem 0-2; però al 30 min. i en una de les poques errades de la defensa, han reduit diferèncias, posant el 1-2.
Acte seguit al min. 40 i des de fora l'àrea Vidal ha empalmat una volea imparable i que el porter ni la vist. Mitja part 1-3.
La segona part ha estat una copia de la primera; s'ha dominat en totes les línies i els quatre canvis realitzats, titulars tots ells, han donat, si més nó, mes frescura i ajudant ha ampliar el marcador fins arribar al 1-6 final.
Els gols han estat marcats per Sebastian, Gerard, Vidal, Vila (2),i Gaston. Per part del Montgai a marcat Felipe.
Destacar la bona actuació del porter del Montgai, que segons han dit, no era el titular, sino un jugador de camp; ha privat d'una victòria molt més amplia, amb la parada d'un penal inclós.
Aquests tres punts ens ajuden a escalar dos posicions, ja que al ser un partit ajornat, ningú més ha puntuat.
Hem de procurar diumenge contra el Butsènit, mantenir aquesta bona ratxa dels tres ùltims partits guanyats.
A dalt l'ùltim fitxatje de l'Angulària, Mane Abdoulaye, un molt bon puntal a la línia mitja.