diumenge, 29 de novembre del 2009

BUTSÈNIT 0 - 1 ANGULÀRIA

Ja tocava, avui hem sumat tres punts importantissims contra un rival directe en un camp bastant dificil i davant un bon equip que ho ha intentat però no ha estat capaç de frenar el bon joc que hem desplegat durant tot el partit. No oblidem que venía de endosar-ne quatre a casa del Verdú.

La primera part hem tingut tres clares ocasions que gràcies al porter no han pujat al marcador, un gran porter. Al descans 0-0, però estavem convençuts que, de continuar jugant igual, es podia guanyar.

I així ha estat; als dos minuts de la represa s'ha compensat la mala sort de la primera, i en una falta, la defensa l'ha rebutxat, anant als peus del nostre devanter Gaston que aquesta vegada no ha perdonat i amb l'esquerra i en un gran tret la clavat sense que el porter hi pugués fer res. 0-1.

Durant tota la resta de partit el Butsènit ha buscat l'empat, però la mitja i defensa ben colocada, ho han impedit. Hem tingut alguna que altra ocasió per augmentar el marcador, ells també han apretat molt amb faltes i corners al seu favor, que hem neutralitzat bastant ordenadament, i així s'ha arribat al final.

Crec que s'ha fet justicia i ens hem merescut la victòria, ja que avui ha estat un dels partits millors, tan en joc, compenetració, entrega i plantejament.

Lamentar la lesió del nostre defensa Bernaus, que en una entrada al seu davanter, ha relliscat per l'herba i al estar la tanca tant a prop, ha xocat de cap contra un dels pilars de formigò que forment el tancat. L'hem portat al CAP d'Agramunt, li han posat cinc grapes i, sembla que si no hi ha cap mes complicació, la cosa no pasará d'un ensurt.

Destacar la labor de tot l'equip que avui, sí ens ha fet disfrutar. Tant de bó sigui el punt de partida per anar escalant posicions.

Fins diumenge, que ens visita els nostres veins del Palau d'Anglesola.