diumenge, 8 de novembre del 2009

ANGULARIA 3 - 1 BELLCAIRENC


Avui dona bó poder fer la crònica del futbol. Hem guanyat a un equip molt potent i s'ha vist un bon partit on s'ha pogut veure de tot, que es, en relitat la salsa d'aquest esport.


Com a protagonistes secundaris el vent i el arbitre i com actor principal l'Angularia que avui ens ha brindat un bon espectacle d'entrega, pundonor, i gols.


Hem començat perden 0-1, però a la mitja part ja estavem 1-1.

A la segona i a favor de vent, hem dominat el joc i el resultat, ja que amb cinc minuts hem sentenciat el partit amb un clar 3-1; era el minut 80.


Els de Bellcaire, no han encaixat massa bé el resultat, ja que els hi hem fet avui mes de la meitat dels gols que portavem rebuts en tota la lliga; fruit d'això han estat el joc dur, les protestes al arbitre, una petita invasió de camp per part seva, que els ha portat ha quedar-se amb sis jugadors, i per suposat, la suspensió del partit.


Felicitar a tots els nostres jugadors que avui hi han posat tot alló que cal, i que han demostrat que malgrat les moltes baixes, ens mereixem estar mes amunt del que mana la taula.


Als menys que aquest resultat serveixi per recuperar la moral i l'autoestima que semblava haviem perdut i sumar forçes pels propers compromisos.