diumenge, 22 de novembre del 2009

ANGULARIA 1 - 1 VILANOVA DE L'AGUDA

Estem abonats a l' empat, ja en portem quatre, i a casa un puntet es poca cosa.

Això no vol dir que s'hagi jugat malament, si no tot el contrari, s'ha vist un bon partit entre dos equips que no s'han arrugat, jugant de tu a tu i buscant la victòria, però l'Aguda crec que aquest any ha millorat molt envers els anterior, i nosaltres no estem tot l'encertats que voldriem de cara a gol.

Al minut 63 en una bonica jugada entre Gassió i Nadal ha permés a aquest que, en una vaselina, adelantar-nos al marcador, 1-0; però no ha durat gaire l'alegria ja que en una jugada tonta i unes mans inocents han provocat el penal que ha significat l'empat a un.

Comentar que durant quasi tota la segona part, hem jugat amb deu, per doble groga a un defensa; el Vilanova a falta de deu minuts també s'han quedat mermats; ha estat en aquest periode que faltava, quant ens hem volcat al àrea visitant buscant el gol que no ha volgut entrar en tres clares ocasions i que tal vegada hagués fet justicia.

Partit correcte per part de tot-hom, dins del que es un partit disputat.