dilluns, 20 de maig del 2019

BELLPUIG 4 - 2 ANGULÀRIA

UNA DERROTA QUE NO FA MAL

En la penúltima jornada del campionat de Tercera Catalana, el Bellpuig ens ha guanyat el partit que li convenia, per assegurar-se, a falta d’un encontre,  el segon lloc a la taula i disputar la promoció d’ascens a segona.

Per part de l’Angulària, que ja tenia conquerit el títol de campió en la jornada anterior, es va presentar amb nombroses baixes, que van coincidir per diferents causes justificades. D’això se’n va veure beneficiat el Bellpuig, i no ho desaprofità.
Passadis del Bellpuig al campió. Un detall per agraïr.

Vagi per davant que el quedar subcampió no ha estat per casualitat; te bons jugadors que formen un gran equip, i han fet molt bona temporada. Tinguem present que la passada campanya, ja militava a segona, de la qual va descendir, i que vol recuperar.

L’Angulària, tot i tenir absències importants, s’agafà el partit molt seriosament, sense cap tipus de relaxació ni ganes de regalar res, però el Bellpuig s’imposà molt ràpidament, i a la mitja part ja perdíem per 3-0.
El Delegat Sr. Jordi Terés fa entrega d'una placa al president del Bellpuig.

Semblava que ja estava tot decidit, però a la segona part l’Angulària retallà diferències, fins posar-se amb un 3-2 perillós que feia trontollar una victòria tan necessària. El Bellpuig no les tenia totes, però quedava molt pocs minuts.

Pocs minuts que foren suficients perquè, en un contracop, i aprofitant l’avançament de línies dels visitants,  la parròquia bellpuigenca respirés tranquil·la al aconseguir el quart gol que deixava el partit sentenciat. L’Angulària no es va rendir fins el xiulet final.
Jugada de perill, amb rematada de cap de Oscar.

El primer gol local fou molt matiner, ja que en la primera pilota que arribà a porta, al minut 2, la transformà en gol Canela, al rematar de cap una falta llençada al vèrtex de l’àrea dreta.

En plena eufòria, al minut 13, vingué el segon, al disparar ras i creuat Huguet, fora l’abast de Juanca.
Ivan Marin, desfent-se de contraris i encarant porta.

El Bellpuig, segur de les seues forces, continuà pressionant fins que al minut 42, novament Huguet, feia pujar el 3-0 al lluminós, recent estrenat.

A la represa, com he dit, l’Angulària es feu amo de la pilota, i acorralà el Bellpuig al seu camp, procurant escurçar diferències; volien impedir sortir golejats.
Moment en que Oscar clava el primer penal.

En una de les arribades, Edgar entrà dins l’àrea, i fou frenat en falta, que el col·legiat castigà amb el corresponent penal, que llençat per Oscar al minut 67, posava el 3-1 al marcador.

En ple domini visitant, i amb una internada semblant per banda esquerra, de nou la defensa, no tingué mes remei que parar-lo amb falta, encara més clara, que l’anterior. Segon penal que xutà Oscar, el porter el va rebutjar en primera instància, però el mateix Oscar el rematà al fons de porteria.
Penal rebutjat pel porter, però  Oscar de nou,  remata el segon gol.

El 3-2 al minut 86, provocà certa incertesa damunt el camp, curta, ja que al minut 87, amb tots els efectius visitants avançats en busca de l’empat, el Bellpuig aprofità una contra i Casals marcà el definitiu 4-2 que tancava un partit amb una victòria que els locals necessitaven i que a l’Angulària no li feia cap mal.

Agraïr el passadís de rigor que els jugadors del Bellpuig feren al campió Angulària

Equip que es va entrontar al Bellpuig.

BELLPUIG: Eric, Llobera, Casals, Salla, Camara, (Garcia),  Huguet, (Lekfif),  Moulal, Queral, Canela, Lefter, Guim, (Vilalta).

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Riba, (Mamadou),  Mimit, Ospina, Manel, Oscar, Marin, Riky, (Segués),  Abdoulaye, Gallart.

GOLS; 1-0, min. 2, Canela; 2-0, min. 13, Huguet; 3-0, min. 42, Huguet; 3-1, min. 67, Oscar; 3-2, min. 86, Oscar; 4-2, min. 87, Casals.

ARBITRE: Alberto Puscasu, be.