dilluns, 9 de gener del 2017

ANGULÀRIA 3 - 1 GUISSONA B

VICTÒRIA QUE ENS COLOCA SEGONS

Bon començament d’any per l’Angulària, que ha sabut aprofitar l’ensopegada del Bellcairenc a Torà i la jornada de descans del Vallfogona per supera’ls a la taula i posar-se com a segon en solitari. Tenia que guanyar, i no ha fallat.

Això no vol dir que hagi estat un partit fàcil, ni molt menys, s’ha tingut que treballar de valent davant un equip molt conjuntat que la juga molt bé, i és difícil de superar en totes les línies.

No les teníem totes quan, en arribar a la mitja part, el marcador encara no s’havia estrenat i el Guissona amenaçava en mes ocasions que nosaltres. Aquesta part podríem dir que va ser del visitants, encara que els locals també van tindre les seves, però no tan clares.

Els quatre gols s’han vist a la represa, amb un Angulària mes decidit a no deixar escapar la gran oportunitat de escalar dos posicions i enfilar-se al segon lloc.

Amb algun canvi, els de casa, han apostat per atacar mes directament la porteria rival i desfer-se   de la pressió del primer temps, passant a ser quelcom mes dominadors del centre del camp, on s’han començat a crear les jugades que acabarien en gols.

El primer, al minut 55, l’ha començat a crear Feher, recent entrat de refresc, que ha recuperat una pilota a mig camp, qui avançà fins poder-la centrar en condicions a Oriol que, ben situat, ha creuat l’esfèrica davant la sortida d’Angel , fen bellugar el marcador a favor nostre. Les coses ja començaven a rutllar millor.

Amb el convenciment de que, malgrat l’esforç que suposava, l’Angulària anava per feina i volia augmentar la renda per no passar dificultats;  i quatre minuts mes tard, al 59, ha arribat el segon a causa d’una falta fora de l’àrea. L’encarregat ha sigut també Oriol, que l’ha tirat amb una potencia tal, que el porter tant sols l’ha pogut rebutjar, perquè Segués molt atent i amb valentia l’ha rematat per alt, enmig d’un núvol de defensors que res  han pogut fer perquè el tranquil·litzador 2-0 pugés al simultani.

A la foto Oriol Labella, autor de dos gols i que jugava el seu
    partit    de comiat com a jugador de l'Angulària.
                                        Que tinguis sort Uri !!!
Però la tranquil·litat no ha durat gaire, ja que dos minuts mes tard, al 61, una pilota que ha controlat Gené prop de mig camp, ha engaltat una volea impressionant que s’ha colat com una exhalació per tot l’angle esquerre de la porteria d’Oscar; un gol imparable per lo inesperat i la gran potència amb que l’ha dirigit.

Mínima diferencia, que suposava el tenir que prémer més l’accelerador, a la recerca d’un altre gol que tanqués el partit, però el Guissona, esperonat pel gol, també tenia ganes d’endur-se algun punt cap a casa, ja que, la veritat sigui dita, feia també els seus mèrits per, si mes no, obtenir l’empat.

Aquesta mitja hora restant, és quan s’ha vist el millor futbol per part del dos equips, que no renunciaven a res i arriscaven en atac lo que els podia perjudicar en defensa;  als dos els hi mancava al menys un gol per aconseguir l’objectiu.

I quan en arribar al minut noranta, es mantenia el resultat, hom pensava no rebre cap ensurt, però en temps afegit, ha estat l’Angulària que ha segellat el partit amb el millor gol de la tarda. Una bona combinació entre Oriol i Arnau, ha fet que novament Oriol, rematés al fons de la xarxa, i establis el definitiu 3-1, que els aficionats locals han celebrat d’allò més.

Un triomf de mèrit davant un bon equip. Objectiu complert i, de moment l’Angulària, ocupant un digníssim segon lloc.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Roger, Omar, Aaron, (Marti), Oriol, Arnau, Suena, (Feher),  Dalghi, (Gabi), Segués, Mamadou.
GUISSONA B: Angel, Gené, Ros, Nabil, Comellas,(Molina), Arístides, Donaire, Vallés, España, Perez, Ibos, (Bosch).
Gols: 1-0, min. 55, Oriol; 2-0, min. 59, Segués; 2-1, min. 61, Gené; 3-1, min. 89, Oriol.
Arbitre: Chico Fernández, molt bé.