dilluns, 23 de gener del 2017

ANGULARIA 1 - 1 PONTS

L’ANGULÀRIA SALVA UN PUNT

En el primer partit de la segona volta, el Ponts ha recuperat l’empat que va encaixar al seu camp en el primer partit inaugural de la lliga. I a punt ha estat d’endur-se els tres punts; 87 minuts amb el marcador quiet, i en dos minuts, dos gols. Coses del futbol.

L’Angulària afrontava aquest partit amb cert recel, degut a la manca de sis jugadors considerats titulars i que, per diferents motius, el mister no ha pogut comptar amb ells. S’han ajuntat una cúmul de circumstàncies que han coincidit en aquest encontre.

Al no disposar d’una plantilla  massa àmplia , aquest partit  s’ha disputat el que se’n diu pràcticament, “en quadre”. Lo que fa encara més meritori aquest punt aconseguit a l’últim sospir a cop d’esforç i sacrifici, que no han estalviat en tot el partit.

Vist el desenvolupament de l’encontre, hauria estat una injustícia perdre els tres punts, donat que la igualtat en joc i ocasions de gol, han estat la tònica del match, sense tenir en compte un pal que s’ha fet a la primera meitat per part nostra.

Amb un oratge bastant suportable, vist el fred dels últims dies, els minuts s’anaven desgranant, i el domini era altern, sense passar massa angoixa cap dels dos porters; es pot dir que la lluita era al cercle central, i les defenses manaven per damunt les davanteres. No es veia cap dominador clar que pogués sobreposar-se al contrari.

Finalitzava la primera meitat, tal com havia començat, a excepció com he dit, de la pilota que ha rebutjat el travesser, però els pals també juguen, i aquesta vegada a favor del Ponts.

A la segona, tres quarts del mateix, però amb l’afegit de que els nostres, acusaven més l’esforç i el cansament, i al no poder fer quasi cap substitució, s’havien de superar a ells mateixos i controlar als de la Noguera, per no perdre les regnes i llençar l’esforç demostrat en el decurs del partit.

El Ponts se’n ha adonat i a començat a pressionar mes de cara porta. Els nostres, resistint i sortint al contracop, posant a prova un gran porter que per alt era impossible superar; i quant l’empat el donaven per bo els dos equips, al minut 87  ens ha caigut una gerra glaçada en forma de gol i que ja no comptàvem. Un fort xut d’un davanter l’ha desviat el nostre porter en una gran intervenció, però amb la mala fortuna de que se l’ha trobat Martin als peus per creuar-la sense remissió al fons de porteria. Un 0-1 que tothom acceptava menys els jugadors; no era just perdre aquell partit.

Tots a una, s’han bolcat a la desesperada buscant l’empat, porter inclòs; i quan l’àrbitre es mirava l’hora justament per xiular el final,  Mamadou des de mig camp, ha engaltat  un xut potent i a ras de terra, que el porter és on ha demostrat que era el seu punt feble, empassant-se literalment la pilota i fen que l’ 1-1 pugés al marcador. Empat amb sabor de victòria que tothom ha celebrat; menys els de Ponts, clar.

ANGULÀRIA: Eric, Feher, Roger, Omar, Porras, Gabi, (Suena), Arnau, Bonache, Dalgui, Segues, Mamadou.
PONTS: Ramon, Estany, Cisquella, Oscar Parra, Martin, Martos, Jaume Parra, Guixes, (Duro), Terre,(Sergi Terre), Riudeubas, Antillach.
GOLS: 0-1, min. 87, Martin; 1-1, min. 89, Mamadou.
ARBITRE: Alvarez Contreras, Bé.