dilluns, 11 de gener del 2016

SOLSONA "B" 0 - 2 ANGULÀRIA

ANY NOU, NOVA VICTÒRIA A DOMICILI
Aliou, un bon central que ha cobert perfectament les baixes.

Doncs sí, l’Angulària no podia començar millor l’any; ho ha fet guanyant amb solvència al camp del Solsona, equip que encara no coneixia la derrota com a local.

Victòria molt treballada en base al gran sacrifici que demanava el cobrir baixes importants, sobre tot en defensa en la que hi mancaven tres efectius considerats titulars, i que, per diferents motius, avui no s’han pogut alinear.

Amb tant sols dos jugadors de recanvi, el mister no ha tingut altra alternativa que jugar en defensa de tres, arropant bé el mig del camp i deixant al davant l’habitual trio atacant, que tant bons resultats estant traient en lo que va de temporada.

No ha estat un partit brillant, però sí molt pràctic i eficaç, que és lo que, en realitat interessa; esgotar els noranta minuts, anant per davant al marcador, i endur-se tres punts mes cap Anglesola, sense despenjar-se de la tercera posició a la taula. 

Un gol en cada temps, ha sigut la diferència viscuda a Solsona, on el sacrifici col·lectiu ha imperat durant tot l’encontre, oblidant-se de les obligades baixes i duplicant l’esforç perquè no es notessin.

Els dos gols han estat pràcticament calcats i assajats ; aprofitant la potència d’Omar en els llençaments de banda, la pilota es pentinada enrere per Abdoulaye, i que venint des de segona línia, entri un jugador desmarcat i l’enviï al fons de la xarxa. Aquestes dos accions han anat a càrrec d’un atent Younes als minuts 32 i 47, desarborant l’ordenada defensa que res no ha pogut fer perquè els visitants posessin un avantatge clar que seria definitiu.

Dos grans intervencions del seu porter Gerard, han evitat que avui, el golejador Oriol no marqués, quan ja es cantava el gol. També el Solsona ha disposat d’un parell, bastant clares, que ha neutralitzat el nostre Oscar. En definitiva, un resultat just.

A seguir lluitant, i diumenge davant l’Oliana, puguem continuar mantenint aquest lloc de privilegi; senyal que hauríem guanyat i arrodonit una primera volta de somni.

SOLSONA: Gerard, Vila, Solé, (Sala), Novelles,(Areste), Moha, Comellas, (Muntané) Pallares, Argerich, Moreno, Codina,(Mota), Parcerisa (Rovira).

ANGULÀRIA: Oscar, Gil, Omar, Aaron, Oriol, Younes,(Marti), Ibra,(Abdeslam),  Aliou, Porras, Abdoulaye, Alex.

Gols: 0-1, min. 32, Younes; 0-2, min. 47, Younes.

Arbitre: Casajuana Garrido, bé.