dilluns, 18 de gener del 2016

ANGULÀRIA 2 - 2 OLIANA

DOMINI NEGATIU DELS D’ANGLESOLA

Diumenge, l’Angulària més que perdre dos punts, n’ha salvat un; i és que quant les coses surten travesseres, per molt que t’hi esforcis, no hi ha manera d’adreçar-les.

Amb això es pot resumir tot el partit contra l’Oliana, encara que hagués durat una hora més, aquest partit no l’hauríem guanyat; i la veritat és que vam ser els clars dominadors del mateix.

Quant es va sempre a remolc del marcador, deu influir molt al subconscient dels jugadors, posant-se pressió a sí mateix, i que junt amb els nervis i les ganes de guanyar l’encontre,  fa que les coses no surtin be, o al menys, lo be que voldries.

La millor mostra va estar en la consecució dels seu primer gol; l’Oliana no passava de mig camp, però al minut 19, en la primera arribada, Abdenou de fort xut creua la pilota al fons de la xarxa. Mal començament per l’esforç que hi posaven els locals.

Ben parapetats al darrere, han aguantat i desbaratat les múltiples ocasions que l’Angulària ha creat, amb la mala sort com aliada i els quatre pals que s’han fet en la primera meitat. Al descans amb el 0-1 però convençuts de que a la segona, les coses canviarien.

I de moment, a la represa, semblava que seria així, ja que al minut 50 l’Oliana no ha tingut altra opció que fer penal per evitar el gol. L’ha transformat Oriol i l’empat semblava que seria l’embranzida per augmentar el marcador; però més lluny de la realitat, doncs dos minuts després i a conseqüència d’una falta sense massa perill, la defensa no ha estat massa atenta, i els visitants han tret profit per avançar-se de nou.

A partit d’aquí tres quarts del mateix, tot l’Oliana en el seu camp, rebutjant com podia les múltiples ocasions per una banda, i per l’altra la manca de punteria dels nostres davanters, que avui no han tingut el seu dia, errant ocasions claríssimes que ja es cantaven. El seu porter també hi ha tingut molt a veure, traient pilotes enverinades.

Quant ja ens fèiem a la idea de que avui ja estàvem sentenciats, al minut 87 Porras ha tingut l’encert de foradar de nou i empatar el partit a dos. Aquesta vegada la sort no ens ha donat l’esquena.

Encara en temps afegit podíem haver amarrat els tres punts, si l’àrbitre no ens hagués anul·lat un gol  que ell ha considerat que era fora de joc.

Al xiulet final  resignació i pensant que vist lo vist, encara podia haver estat pitjor.

Diumenge vinent una altra prova de foc davant el C.F. Ponts, i que no dubto ens posarà les coses difícils.

Angulària: Oscar, Radu, Omar, Aaron,(Gaston), Oriol, Ibra, Aliou, Porras, Nabil, Abdoulaye, Alex.

Oliana: Kevin, Granados, Bullich,(Cortina), Mohamed, Gerard, Ordoñez, Aguilar, Oussama, Pujol, Pujantell, Abdenour,(Cordoba),  Ponton.

Gols: 0-1, min. 19, Abdenour; 1-1, min. 50, Oriol; 1-2, min. 52, Pujantell; 2-2, min. 87, Porras.