ANGULÀRIA 2 - 1 LA POBLA DE S.

Victòria en un partit fluixet.

Manel Porras, autor del segon gol, que donava tranquilitat.

En la jornada 15 de Tercera Catalana, l’Angulària ha fet lo just i necessari per amarrar els tres punts davant un Pobla teòricament inferior, però que a la fi, no ha resultat ser-ho tant.

L’Angulària, avui, no ha estat a l’alçada de la posició que ocupa, i ha fet un dels partits mes febles com a local.

Sí que hem aconseguit guanyar, però no ha estat d’una forma brillant, com en altres partits.

Hem tingut l’encert de marcar i avançar-nos en dos gols en dos minuts claus, al quatre de cada part, cosa que posa als contraris la dificultat d’anar a remolc i la tranquil·litat que dona a qui els marca, ja que sembla que et pots relaxar, pensant que tens la feina feta.

I tal com està demostrat, en el futbol, les paraules relaxament i tranquil·litat, s’han de suprimir del seu diccionari, donat que el partit no s’acaba fins el xiulet final i pot passar de tot, tal com vam viure recentment davant el Bellcairenc.

Tal com dic, al minut 4 de la primera part, una bona triangulació entre el mig camp i la davantera, fa que Oriol inaugurés el marcador. En aquells moments l’Angulària dominava al rival i s’auguraven mes gols, però el punt fort del Pobla era la defensa, que ha mantingut aquest resultat fins a la mitja part.

La segona, no podia començar millor, ja que al mateix minut 4, Porras rebent una pilota en condicions, per cames, s’esmuny de la defensa i posa el 2-0 al simultani, resultat que, jugant a casa, hauria de ser inalterable, o així ho sembla. Però els muntanyencs no es van arrugar, i fent el seu joc, tampoc massa vistós, anaven aguantant, mirant d’aprofitar alguna feblesa del nostre “conformisme”, fins que al minut 57 Mandong, en mig d’un núvol de jugadors, ha posat el peu i ha retallat diferències. Amb el 2-1, els forasters han vist que ens podien fer mal, i més quant uns minuts més tard, Gaston, en una jugada infantil, s’ha auto expulsat al veure la segona targeta groga.

Quedava prop d’un quart d’hora d'incertessa i hem tingut tres ocasions clares davant el porter, que han sortit fregant el pal i una altra que l’ha desviat Martinez. Lo que podien ser quatre o cinc gols, s’ha convertit en una victòria mínima, i gràcies que als minuts de descompte, el nostre porter Oscar ha tret una mà miraculosa, i ha evitat la pèrdua de dos punts.

Patint una mica, però sumant tres punts mes que ens refermen a la tercera posició, lloc que ens permetrà gaudir d’unes bones festes nadalenques.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, (Younes), Omar, (Alex), Aarón, Oriol, Ibra, (Vidal), Aliou, Porras, Abdoulaye, Gaston.

LA POBLA DE SEGUR: Martinez, Bellera, Mollevi, Roset, Mandong, Bogdan, Miquel, Asensio, (Eloi), Figueredo, Rachid, Renyer.

Gols: 1-0, min. 4, Oriol; 2-0, min. 49, Porras; 2-1, min. 57, Mandong.

Arbitre: Adam Parra, be.