dilluns, 14 de desembre del 2015

ANGULÀRIA 2 - 1 E.F. TÀRREGA

L’ E.F. TÀRREGA PER LA IMBATIBILITAT A ANGLESOLA

Oriol Labella, autor dels dos gols i màxim golejador actual de la categoria.

En partit corresponent a la jornada 14 de Tercera Catalana, l’Angulària ha estat capaç de fer que el líder encaixés la primera derrota en lo que va de temporada.

En un molt bon partit jugat amb molta intensitat, els dos conjunts han ofert als nombrosos aficionats vinguts de diferents poblacions, un bon espectacle futbolístic, utilitzant cada qual  la seva tècnica i estils diferents. El Tàrrega tocant i practicant futbol d’escola, donava la sensació de ser el dominador del xoc, però en arribar a l’àrea de la veritat, era frenat per la contundent i ben ordenada defensa local, impedint que, pràcticament en la primera part, creés clares ocasions de gol.

En canvi, l’Angulària, amb un joc mes directe, en quatre tocs es plantava amb mes perill davant porteria, i que a mode de contracop,  el gol podia arribar d’un moment a l’altre. La tripleta atacant, molt ràpida, es plantava en menys ocasions, però mes clares, davant porteria; fet que ha provocat que al minut 44, Porras, des de línia de fons, mirés on es trobava el punta i pitxitxi de la competició Oriol Labella, per posar la pilota passada a la seva testa, el qual no va perdonar, i  creuant-la fora l’abast de  Pablo, feu pujar l’  1-0  al marcador, amb la corresponent alegria de jugadors i afició local que no va deixar d’animar i empènyer a l’equip durant tot el partit; una afició que es mereix un deu.

Aquest gol encaixat en un dels pitjors moments, és d’aquells que deixa una mica tocat al contrari i ho pot acusar a la segona part.

Quelcom deu haver succeït als dos vestidors, ja que a la segona meitat, els locals, amb un desgast i entrega totals, han fet que l’escola ja no fos tal, igualant i millorant si cal, el bon joc del Tàrrega, que es veia desbordat per la força i les ganes d’un Angulària que volia guanyar aquest partit per tres simples raons: de ser el primer equip que guanya al líder invicte,  per la rivalitat considerada com a derbi comarcal, i per la no menys important; de seguir estant a dalt i optar a qualsevol cosa.

El 2-0, obra del mateix Oriol al minut 70, ha sigut la culminació d’un altra jugada ràpida entre línies, que rebent la pilota, li guanyà la posició al defensor i d’un fort tret, clava per tot l’escaire un gol que  donà la tranquil·litat a la parròquia. Remarcar que en aquest moment el Tàrrega jugava amb un home menys per la auto expulsió de Didac Florensa amb targeta roja directa.

El Tàrrega, que també s’hi jugava el prestigi de voler mantenir la imbatibilitat, a la vegada que endur-se algun puntet, ha fet un sobreesforç que ha tingut el seu premi al minut 84, quant al llançament d’un corner, Sans, aprofitant la seva alçada, ha rematat, marcant el gol de l’honor.

L’Angulària, amb superioritat numèrica i sense defallir, encara ha disposat de tres clares ocasions que hagués disparat un marcador mes ampli, dos bones actuacions del bon porter Pablo, en sens ú contra ú davant Oriol i un xut de Marti que ha rebutjat el pal.

Els locals, eufòrics i contents davant un E.F. Tàrrega decebut, que ha vist com la tàctica de Xavi Castillejo guanyava la partida al mister visitant, Jordi Oliveres.

No obstant això, el Tàrrega continua com a líder, separat ara per tants sols dos punts de l’Alcarràs, que ha guanyat el seu partit a la La Pobla de Segur.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, (Vidal),  Valls, Omar, Aaron, Labella, Aliou, Porras, Abdoulaye, Alex (Marti).

TARREGA: Pablo, Riba, Florensa, Sans, Manel, Johnny, Gallart, Cos, (Gimenez), Gual, (Costa), Sylla, Rosinés.

Gols: 1-0, min. 44, Labella; 2-0, min. 70, Labella; 2-1, min. 84, Sans.

Arbitre: Peiro Olomí, be.