diumenge, 20 de març del 2011

TORÀ 3 - 6 ANGULÀRIA

Avui hem vist a Torà un dels partits més estranys de la temporada.

No se si el fet de jugar el primer contra el cuer ha generat un excés de confiança, i semblava que la cosa sería molt més fàcil; pero els partits els juguen onze contra onze, i s'han de jugar,fet que ens podia costar molt car, ja que als trenta minuts, el Torà guanyava per 3-1 (es l'ùnic equip que ens ha endosat 3 gols), i la cosa no pintava gaire bé, però l'Angulària ha despertat i al descans anavem a les casetes amb un sorprenent 3-5. En quinze minuts quatre gols, però sense jugar massa bé.

A la segona part, amb algun canvi, s'ha jugat millor, amb moltes ocasions clares que, per coses del futbol, no hem transformat, dos pals i volcats a la seva àrea, no ha estat fins al minut 80, que hem sentenciat el 3-6.

En resum i fent un anàlisi del global del encontre, el resultat el podem donar per bó, encara que algun tanto més podia haver entrat.

Els autors dels gols han estat Macià, (3), Vila (2) i Bernades (1).

Partit correcte en tots els sentits.

Ens hem despegat una mica més a la classificació, ja que la derrota del Tornabous i l'empat del Verdú, ens han beneficiat per poder afrontar el proper partit, considerat el mes trascendental de la jornada, amb més tranquilitat.

Es tracta del Angulària - Verdu, que pot decidir amb moltes possibilitats, el campiò del grup. Es preveu un encontre molt disputat.

A la foto Bogdan, un extrem esquerra que dona molt bon joc a la davantera.