diumenge, 27 de març del 2011

ANGULÀRIA 0 - 0 VERDÚ



ENHORABONA A TOTS; HEM ASSOLIT L'ASCENS MATEMÀTIC A FALTA DE TRES JORNADES




El partit d'avui es dels que fan afició; un derbi apasionant entre el primer i segon classificat que han demostrat el perqué estan aquí.


Un duel de poder a poder que igual podia guanyar l'un que l'altre; un Verdú molt fort que anava a totes, i un Angulària que, amb més tècnica, no l'ha pogut desplegar amb tota fluidesa, ja que les defenses s'han imposat a les davanteres dels dos conjunts.


Hi han hagut algunes ocasions pels dos costats, però entre el porter i el vent, s'han mantingut les porteries a zero.


Com dic, un partit apasionant i amb incertesa fins al final, ja que el que hagués marcat un gol, segurament s'emportava els tres punts.


La nota positiva ha estat la gran assistència d'aficionats dels dos clubs, fins al punt de que ha estat el dia que el recinte ha acollit tanta gent; no crec exagerar si dic que ens hem juntat entre 500 o 600 persones. Tot un èxit a la crida que hem dut a terme durant la setmana.


La negativa, es que no hem sumat els tres punts, que ens hagues permés quasi assolir el campionat, però crec que el resultat ha satisfet als dos equips; nosaltres que mantenim la diferència de cinc punts, i el Verdú que, aprofitant la derrota del Tornabous, també s'assegura, com nosaltres, amb moltes garanties l'ascens de categoria.


Partit bastant correcte, a banda de les jugades propies d'un partit d'aquesta importància, ón hi havia molt en joc.


Cal destacar l'armonía reinant entre les dos aficions considerades "eterns rivals", que han reviscut amb nostàlgia aquelles glorioses tardes d'ara fa més de mitg segle.


Felicitar al Verdú per la seva gran temporada que dur a terme, i que l'any vinent ens puguem retrobar a l'altra categoria.


S'ha guardat un minut de silènci per la tragèdia del Japó

2 comentaris:

ainos ha dit...

La veritat és que com a verdunina que sóc dóna gust llegir un article així.
Va ser un partit molt emocionant i tot i que tots voliem guanyar l'empat va ser un bon resultat.
Puc assegurar, després d'haver anat a veure molts partits de 3ª regional, que les dos aficions tot i la importancia del partit, es van comportar com cal.
Enhorabona als 2 equips i ens veiem l'any vinent!

Ramon ha dit...

Hola Ainos; jo també desitjo sincerament poder retrobar-nos l'any vinent, i que continúi la bona relació entre els dos pobles.
Aquesta es la grandesa del futbol.
Feia goig veure el camp a bessar; com a curiositat sàpigues que van passar per l'entrada 588 persones.
Les dos aficions van donar exemple de civisme, i van sapiguer estar a l'alçada d'un partit molt compromés.
Gràcies pel teu comentari.