diumenge, 27 de febrer del 2011

VILANOVA DE L'AGUDA 1 - 2 ANGULÀRIA

Nova victòria per la minima a domicili, però que igualment val tres punts d'or i que ens mantenen al capdavant de la classificació.
Tal com pensavem, ha estat un partit molt travat, que els locals aguantaven com podien la presió de l'Angulària que ha desaprofitat alguna ocasió clara de gol, però fruit de la insistència, en una bona jugada, Vasile ha establert el 0-1 al minut 30.
A la segona part i sense temps quasi per colocar-nos, al primer minut s'ha produït una falta fora de l'area, i el seu nº 9 (el millor del Vilanova), ha empatat el partit, ajudat pel desviament de cap d'un defensa nostre; 1-1.
A raó de l'empat l'Angulària s'ha volcat a l'atac buscant el gol que es resistia a entrar; un pal i la defensa allunyava com podia la pilota.
S'han fet canvis i unes mans dins l'area no les ha pitat l'arbitre, però dos minuts mes tard, en un nou setge dels visitants, nou penal que aquesta vegada sí l'ha concedit, i en un llençament ras, Rivo ha posat el 1-2 al marcador. Era el minut 75.
Entretant ha estat expulsat el nº 4 local per dos grogues. Això no ha impedit que el Vilanova tregués forçes d'ón podia, però la defensa ha evitat qualsevol perill que representés l'empat.
Com dic, una victòria molt treballada, ja que el Vilanova no ha donat mai el partit per perdut.