diumenge, 13 de febrer del 2011

MONTGAI 0 - 1 ANGULÀRIA

Hem superat amb èxit el nostre petit "tourmalet" particular. Hem guanyat els tres desplaçaments consecutius; Tornabous, Fondarella i Montgai, que era tot un repte; tots élls per la mínima, però suficient per sumar els tres punts. No ha estat gens fàcil, però ho hem aconseguit.
Avui a Montgai, ha estat un partit trabat al mitg del camp (un terreny bastant desigual), però l'Angulària ha portat el pes del partit en la majoria del temps. Arribavem però no transforma-vem, i així hem arribat a la mitga part.
A la segona, el Montgai ha intentat presionar als primer deu minuts, però la nostra fèrrea defensa, abortava qualsevol perill. A partit d'aquí, els visitants han tornat a dominar la situació, i fruit de l'inssistència, al minut 73 ha arribat l'ùnic gol del partit, obra de Bernades, en una bona triangulació de tot l'atac. Suficient per sumar els tres puntets.
El Montgai, nerviós al veure la seva impotència, ha perdut una mica els papers, i en pocs minuts ha vist com l'àrbitre els hi ha expulsat dos jugadors per doble amonestació; ja era a les acaballes del encontre i l'Angulària no ha passat cap mena d'apuros per refermar-se al capdavant de la taula.
Un partit pràctic que hem pogut resoldre sense massa problemes, em pensaba que ho tindriem més complicat, però la falta dels expulsats diumenge passat a Verdú, segurament els hi passat factura i ens a beneficiat a nosaltres.