diumenge, 25 d’octubre del 2009

ANGULÀRIA 3 - 1 MONTGAI

Per fí hem sumat els tres punts davant la nostra afició que encara no coneixia la victòria.La veritat es que no hem fet una gran primera part, (1-1 al descans).

A la segona hem millorat amb l'entrada de nous efectius que han donat mes força a la davantera i així resoldre el partit amb certa claretat, ja que faltaven tant sols 20 minuts i planejave altra vegada la sombra del empat.

Destacar la gran actuació del bigolejador Vila, que entrant a la segona part, ha sentenciat l'encontre amb gols preciosos, sobre tot el 2-1 que driblant al porter i amb zero angle de tir, l'ha clavat al fons d'una forma inverosimil. Un gran gol que ha permés respirar amb més confiança als incondicionals.

El Montgai ha fet tot el possible per treure millor resultat, però ha demostrat el perqué de la seva classificació.

Tant de bó aquesta victoria seveixi per sortir de la dinàmica negativa que arrossegavem.