diumenge, 11 d’octubre del 2009

ANGULARIA 1 - 1 SANT GUIM

No podem passar de l'empat. Malgrat no hem jugat un gran partit, hem fet mèrits per guanyar, ja que des d'el minut 30 hem jugat amb 10 jugadors per dos rigoroses grogues. Un pal a la primera part i descans amb 0-0.
Al minut 2 de la segona gol de Franquesa 1-0, fruit del domini malgrat l'inferioritat; pero la mala sort ens ha jugat una mala passada, ja que al min. 55, una mala entesa entre porter i defensa, la cesió del central ha significat l'empat a un.
A partit d'aquí, podia passar de tot, mes domini dels visitants, contres dels locals, penal fallat del Sant Guim, esgotament pel esforç de jugar amb un home menys, un altra expulsió local, un arbitre nefast, etc.
Total, dos punts més que volen. Esmentar que per lesions i altres motius, ens faltaven cinc jugadors que es poden considerar titulars, que tampoc es excusa, donat que el Sant Guim ha demostrat el per qué anava a la cua.